Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Componenţa grupelor din prima fază a Cupei României la baschet masculin. Campioana, în grupă cu Steaua şi Dinamo

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 25 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20789599/1/cupa.png

Toate cele 18 echipe din Liga Naţională au intrat, luni, la tragerea la sorţi a grupelor din prima fază a Cupei României, fără capi de serie.

Potrivit tragerii la sorţi de la Ploieşti, cele şase grupe au următoarea componenţă: grupa A (echipă organizatoare CSM Ploieşti) – CSM Oradea, FC Argeş Piteşti, CSM Ploieşti; B (Athletic Constanţa) - SCMU Craiova, Athletic Constanţa, Laguna Bucureşti; C (Dinamo Bucureşti) - U BT Cluj, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti; D (CSO Voluntari) - CSM Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, CSM Tîrgu Mureş; E (CSU Sibiu) - CSU Sibiu, CSM Târgu Jiu, SCM Timişoara şi F (Rapid Bucureşti) - Rapid Bucureşti, CSM Focşani, CSM Galaţi.

FR Baschet a anunţat un nou sistem competiţional în Cupa României la masculin. În cele şase grupe se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare, sub formă de turnee, între 1-3 octombrie, iar la turneul final se vor califica prima clasată din fiecare grupă, plus alte două echipe de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament.

Turneul Final 8 este programat între 11-15 februarie 2023.

În Cupa României, echipele vor fi obligate să joace în permanenţă cu cel puţin doi jucători români, dintre care unul trebuie să fie under 23, iar lotul de 12 să includă maximum şase jucători străini.

Deţinătoarea Cupei României este formaţia CSO Voluntari.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele