Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21582131/1/fcu-1948-craiova-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-play-out-27-04-2024.jpg

U Cluj a anunţat, luni, pe Facebook, că nu a contactat alte persoane pentru a le propune postul de antrenor principal. Anunţul vine după ce presa a vehiculat că Marius Şumudică este dorit pentru postul de antrenor, lucru despre care a vorbit chiar şi Ioan Ovidiu Sabău.

Potrivit sursei citate, informaţiile legate de schimbarea antrenorului au ca scop destabilizarea clubului.

“Domnul Ioan Ovidiu Sabău se află sub contract cu FC Universitatea Cluj şi lucrează deja, de mai multe săptămâni, împreună cu staff-ul său şi cu directorul sportiv, la evaluarea lotului, la strategia de transferuri şi la programul de pregătire din această vară, pentru a putea atinge obiectivele în sezonul următor.

În acelaşi timp, clubul lucrează pentru a pune la dispoziţia staff-ului sportiv bugetul care să permită atingerea obiectivelor.

Recentele “informaţii” legate de schimbarea antrenorului principal, furnizate “pe surse” de diverşi oameni “de fotbal”, au ca scop destabilizarea clubului“, susţine Universitatea Cluj.

Vineri, într-o conferinţă de presă, Sabău a spus că are informaţii că s-a luat legătura cu Şumudică. De asemenea, luni dimineaţă, iamsport a publicat un articol în care era menţionat faptul că Laurenţiu Reghecampf a fost contactat de oficialii clubului clujean.

“Şi eu am nişte informaţii că s-a luat legătura cu Şumudică. Posibil ca un om să vină în club, nu vă spun şi funcţia, cunosc acea persoană, iar acea persoană a făcut nişte promisiuni că îl poate aduce pe Şumudică şi va negocia cu el să vină. Ăsta e adevărul, nu trebuie să ne ascundem. Informaţia pe care o am sper să fie corectă, dar am de la o sursă de încredere. Cineva din club a discutat cu un anumit om care a promis că îl aduce pe Şumudică. S-a luat în considerare acest aspect. Nu l-am întrebat acest lucru pe Şumudică, nu pot să răspund. Eu ştiu situaţia prezentă, este un sâmbure de adevăr despre ce s-a scris în legătură cu posibilitatea ca Şumudică să vină la Universitatea Cluj“, a spus Sabău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele