Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Concluzie gravă pentru România după ce Israel a remizat cu Elveţia: ”Nu i-a interesat acest meci şi au făcut faţă cu brio. Sunt o echipă redutabilă!” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 16 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21386873/1/profimedia-0822298338.jpg

Echipa naţională a Elveţiei a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024. Elveţienii au fost egalaţi, din nou, pe final de meci.

Pe teren neutru, în Ungaria, la Felcsut, Elveţia a început cu un şut în bară, trimis de Okafor, în minutul 20, şi a continuat cu golul marcat de Ruben Vargas, în minutul 36. Lovitură de cap, plasată, din careu, la o excelentă centrare a lui Edimilson Fernandes. Oaspeţii au mai trimis o dată în bară, prin acelaşi Vargas, în minutul 41, şi la pauză Elveţia a intrat în avantaj 1-0.

În partea secundă, israelienii au cerut penalti, dar arbitrul englez Anthony Taylor nu a acordat nimic, după consultarea VAR. Gazdele s-au zbătut să egaleze şi au reuşit în minutul 88. La o fază fixă s-a centrat în careul elveţian, iar Fernandes a greşit aşezându-i mingea lui Weissman, care a egalat.

Golul a fost verificat de VAR şi a fost acordat după două minute de aşteptare. În prelungiri Edimilson Fernandes a faultat dur un adversar şi a fost eliminat. S-a terminat 1-1, iar pentru Israel urmează meciul cu România, tot la Felcsut, în Ungaria, sâmbătă, 18 noiembrie.

După meci, în direct la Prima Sport, au fost trase mai multe concluzii. George Galamaz susţine că Israel a fost echipă redutabilă cu Elveţia, chiar dacă a decis să nu alinieze cea mai bună echipă în partida care s-a terminat la egalitate. 

”Au arătat că nu i-a interesat atât de mult meciul ăsta şi au făcut faţă cu brio elveţionilor. Această echiă favoriă, cum o considerăm toţi. Cu o echip a doua, cu mulţi jucători care nu au evoluat. Alţii vor evolua cu noi. Sunt şi o echipă redutabilă şi în această formulă”, a spus George Galamaz, la Prima Sport. 

 

Elveţia conduce în grupa I, cu 16 puncte, urmată de România (16 puncte), Israel (12 puncte) şi Kosovo (10 puncte). Toate echipele au disputat câte opt meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri