Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Concluziile lui Edi Iordănescu după experienţa de la Cupa Mondială. "Trebuie să ne înţelegem bine statutul pe care îl avem”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20939094/1/edi-iordanescu-3.jpg

Edi Iordănescu a revenit în ţară, după ce a asistat la mai multe partide de la Cupa Mondială din Qatar, focusul acestuia a fost pe Elveţia, viitoarea adversară a României din preliminariile Campionatului European 2024.

Selecţionerul nu este speriat de reprezentativa ”Ţării Cantoanelor”, deşi aceasta a reuşit să se califice în optimile de finală.

"Trebuie să ne înţelegem bine statutul pe care îl avem, trebuie să muncim şi sunt sigur că, dacă facem lucrurile aşa cum trebuie, vom fi le Campionatul European, indiferent că va fi de pe locul 1 sau de pe locul 2. Nu ne-a speriat nimic, pentru că e fotbal, până la urmă.

La acest Mondial, ţinta principală a fost clar Elveţia, dar a fost o oportunitate pentru mine să urmăresc 12 meciuri în 5 zile, a fost un record pentru mine",
a spus selecţionerul la revenirea în ţară.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri