Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Condiţia pusă de Cristi Borcea pentru a se implica la Dinamo: ”Dacă vine el, aş ajuta”

Dinamo Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21031975/1/borcea.jpg

Cristi Borcea este în continuare cu gândul la Dinamo. Chiar dacă a promis că nu se va implica din nou în fotbal, fostul patron din ”Ştefan cel Mare” a declarat că ar putea să ajute cumva clubul, dacă în structurile de conducere va fi primit Ionuţ Lupescu. Totul a plecat de la vestea că Dinamo a ajuns pe mâna Red&White 2022 Management.

Omul de afaceri are încredere că Ionuţ Lupescu ar putea ajuta foarte mult Dinamo, iar din acest motiv a afirmat că este dispus să se implice la echipă, dar nu a precizat şi cum, dacă va fi o implicare permanentă sau va ajuta cu o sponsorizare în anumite limite.

Suporterii, cei din PCH, au vrut să conducă clubul. «Noi suntem Dinamo, noi punem antrenor, noi intrăm peste jucători». Şi Negoiţă i-a lăsat până la urmă: «Luaţi şi vedeţi cum e». Uitaţi-vă unde au ajuns acum.

Ei au făcut greşelile pe care le făceam eu la început, dar eu îl aveam lângă mine pe nea Cornel Dinu. Mă mai făceam şi eu de râs în presă la 26-27 de ani şi mă lua nea Cornel: « Băi, aici e Dinamo Bucureşti! Tu ştii când ieşi în presă? Când ia Dinamo primul trofeu. Atunci scoţi şi tu două cuvinte. La noi nu există locul doi, există să luăm campionatul şi Cupa».

Ei din dragostea pentru echipă au făcut greşeli, din dorinţa de a face bine. Trebuiau să lase profesioniştii să-şi facă treaba.

Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, cu siguranţă că eu unul aş ajuta Dinamo, la fel ca mulţi alţii, dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră în «Ştefan cel Mare» şi începe dărâmarea stadionului”, a declarat Cristi Borcea, pentru Orange Sport.

Cristi Borcea a anunţat cum poate renaşte Dinamo. ”Fără infrastructură, fără emulaţie, nu există nimic”

Cristi Borcea crede că Dinamo poate reveni în elita fotbalului. Omul de afaceri este de părere că un stadion modern ar fi sinonim cu revirimentul ”câinilor”.

Arena ”Ştefan cel Mare” va fi demolată în cursul acestui an, iar noua construcţie urmează să fie dată în folosinţă cel mai probabil în 2026.

"Ca să o duci pe Dinamo acolo sus îţi trebuie un stadion. Când o să se termine stadionul, atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România. Pe Dinamo o susţin şi va fi susţinută puternic. Am prieteni şi oameni care vor să susţină Dinamo, dar când se va face stadionul.

Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulaţie, nu există nimic. E cel mai urât şi cel mai vechi stadion din România. Priviţi la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investeşte în stadioane, proiectul arată frumos"
, a declarat Borcea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele