Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Conducătorul grupării de tradiţie din Superligă pretinde că fanii îi cer să înscrie echipa în Ungaria. Reacţia suporterilor

UTA Arad Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21043838/1/odc3oti3zde2nzazzdu0ndywmdm4mzi2mzey-thumb.jpg

Alexandru Meszar, unul dintre conducătorii UTA-ei, o oferit o serie de declaraţii şocante, în contextul meciului dintre CFR Cluj şi ”Bătrâna Doamnă”, încheiat cu victoria ”feroviarilor” (2-1 pe teren propriu).

Nemulţumit de arbitrajul din ultimul duel al echipei pe care o reprezintă, Menzar a pretins că, din cauza erorilor împotriva UTA-ei, primeşte zeci de mesaje din partea fanilor în care i se cere să înscrie echipa în campionatul Ungariei.

”E revoltător ce s-a întâmplat la meciul cu CFR şi e puţin trist ceea ce o să vă spun acum. Noi am mers pe ideea că pentru performanţă este bine să oferi condiţii, salarii bune şi nu altceva. Întotdeauna am fost corecţi, fairplay, fără circ, fără presiuni, dar se pare că în ziua de azi, mai ales în fotbalul nostru nu ajung doar condiţiile oferite.

E greu să fii departe de Bucureşti… Nu avem arme de luptă în aceste cazuri şi e păcat pentru publicul acesta minunat că suferă. Primesc zeci de mesaje în timpul fiecărui meci, după meci, să ne înscriem în campionatul Ungariei, că aşa nu se mai poate. 

Ni se cere să ne dezafiliem, apoi să mergem în Ungaria, să facem şi noi ca şi cei de la hochei”, a declarat Alexandru Meszar, unul dintre conducătorii UTA-ei, pentru Fanatik.

Suporterii UTA-ei îl desfiinţează pe Menzar

Reacţia fanilor UTA-ei nu s-a lăsat mult timp aşteptată. Suporterii ”Bătrânei Doamne” au negat că i-ar fi solicitat vreodată lui Menzar să mute echipa în campionatul Ungariei şi l-au acuzat pe acesta că discută despre erorile de arbitraj când principala problemă a arădenilor este reprezentată de incompenţa conducerii clubului.

”Asociaţia Suporter Club UTA (SCU) respinge vehement afirmaţiile deplasate ale domnului Alexandru Meszar, potrivit cărora fanii îi cer acestuia să dezafilieze echipa de la Federaţia Română de Fotbal şi să o mute în campionatul maghiar.

Constatăm că ne aflăm în faţa unui nou derapaj al celui care conduce UTA, fără a avea vreo funcţie oficială în cadrul clubului.

(...) Este greşit să punem situaţia clubului exclusiv pe seama arbitrajelor, când vedem cu toţii că principalele cauze sunt legate de incompetenţă. De fapt, exact asta se încearcă acum, mutarea atenţiei de la problemele mult mai grave ce se petrec în interiorul clubului.

(...) UTA este campioana României în şase rânduri, câştigătoare de două ori a Cupei României şi va activa mereu în fotbalul românesc!”, precizează Asociaţia Suporter Club UTA într-un comunicat de presă.

  • UTA – FCSB, partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, se vede pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, duminică seară, de la ora 21:00.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele