Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Conducerea Barcelonei s-a răzgândit! Jucătorul rămâne până în vara lui 2025

Barcelona Publicat pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21455618/1/profimedia-0831497068.jpg

Sergi Roberto va rămâne în cele din urmă la Barcelona, după discuţiile pe care Xavi le-a avut cu şefii clubului.

După ce gruparea catalană a decis să nu înceapă negocierile pentru prelungirea contractului cu fundaşul lateral, se pare că Xavi a intervenit şi a cerut să nu fie lăsat să plece, deoarece îl consideră un membru important pentru echipa sa.

Cotidianul Sport a anunţat, marţi, că Xavi a purtat discuţii cu şefii clubului şi a reuşit să îi convingă să se răzgândească in privinţa lui Roberto. Fundaşul lateral, care este şi căpitanul echipei, va semna prelungirea contractului până pe 30 iunie 2025.

Sergi Roberto este produsul Barcelonei

Sergi Roberto a jucat toată cariera sa pentru Barcelona, unde a venit în anul 2006, când avea doar 14 ani. A trecut prin toate grupele de juniori ale clubului, debutând pentru prima echipă în 2010, într-un meci câştigat cu 5-1 de catalani în Copa del Rey, împotriva formaţiei Ceuta.

Sezonul acesta, fundaşul spaniol a bifat doar 10 meciuri în toate competiţiile, reuşind să marcheze o dublă în victoria din campionat cu Almeria şi un gol în egalul cu Granada.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele