Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Conducerea lui Dinamo îl "împinge" spre transfer pe Deian Sorescu: "Asta e suma pe care vrem să o luăm!"

Superliga Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20538789/2/ds.jpg


Viitorul lui Deian Sorescu nu mai e legat de Dinamo! Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, a anunţat, joi, că fundaşul dreapta va fi nevoit să plece, dar doar în momentul în care se va găsi un club care să ofere o sumă în jurul a un milion de euro pentru transferul său.
 
Scos din lot şi apoi reprimit de Rednic, dezbrăcat de fani la Mioveni şi aflat într-o stare conflictuală permanentă, Sorescu vrea ăs plece cu orice preţ din "Groapă", iar gândurile îi sunt împărtăşite şi de către oamenii din conducerea clubului. Dacă în vară negocierile s-au purtat cu FCSB, Legia şi Gaziantep, dar niciun club nu a oferit mai mult de 700.000 de euro, Sorescu va pleca în această iarnă pentru aproximativ un milion de euro:
 
"Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare", a anunţat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.ro.
 
În timp ce Gigi Becali s-a retras din cursa pentru semnătura lui, iar Mihai Rotaru nu e dispus să pună pe masă mai mult de 800.000 de euro, speranţele dinamoviştilor se leagă de o mutare în străinătate, una agreată şi de jucător:
 
"Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră şi un pic.
 
Mulţi nu ştiu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul şi asta susţin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere", e poziţia oficială a lui Sorescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele