adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Conducerea lui Everton nu va fi prezentă la meciul cu Southampton din cauza unor "ameninţări reale privind siguranţa"

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20982111/1/eve.jpg

Membrii Consiliul de Administraţie al clubului Everton nu vor participa la meciul de sâmbătă, din Premier League, cu Southampton, din cauza unei „ameninţări reale şi credibile la adresa siguranţei lor”, relatează BBC.

Clubul a spus că directorii au fost sfătuiţi să nu meargă pe arena Goodison Park în urma „corespondenţei răuvoitoare şi inacceptabil de ameninţătoare".

Grupurile de fani ai echipei Everton plănuiesc să protesteze la meciul de la ora 17.00, după înfrângerea de săptămâna trecută, scor 4-1, pe teren propriu, cu Brighton.

„Este o decizie fără precedent”, a spus un purtător de cuvânt al clubului.

„Niciodată până acum întregul nostru consiliu de administraţie nu a primit ordin să nu participe la un meci din motive de siguranţă.”

Clubul Everton a anunţat că au existat „incidente din ce în ce mai mari de comportament antisocial, inclusiv agresiune fizică ţintită” la meciurile recente de acasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele