Ultima oră
VIDEO | Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1. Gazdele s-au impus şi s-au apropiat de prima poziţie. Rezultatele din Liga 2 VIDEO | Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1. Gazdele s-au impus şi s-au apropiat de prima poziţie. Rezultatele din Liga 2
Românii au preferat filmul românesc de Ziua Naţională. Cinemaraton a fost pe locul IV în topul preferinţelor românilor activi Românii au preferat filmul românesc de Ziua Naţională. Cinemaraton a fost pe locul IV în topul preferinţelor românilor activi
Meciul Bayern - Union Berlin a fost amânat din cauza ninsorilor. Probleme şi cu transportul feroviar şi aerian Meciul Bayern - Union Berlin a fost amânat din cauza ninsorilor. Probleme şi cu transportul feroviar şi aerian
ULTIMA ORĂ ǀ A fost stabilit cine va împărţi dreptatea în FCSB - Oţelul Galaţi! ULTIMA ORĂ ǀ A fost stabilit cine va împărţi dreptatea în FCSB - Oţelul Galaţi!
Steliano Filip, cel care l-a recomandat pe Kopic la Dinamo. ”Este cel mai dificil, greu, antrenor pe care l-am avut” Steliano Filip, cel care l-a recomandat pe Kopic la Dinamo. ”Este cel mai dificil, greu, antrenor pe care l-am avut”
Zeljko Kopic, prezentat oficial la Dinamo: ”Nu sunt magician!”. Ce spune Andrei Nicolescu despre alegerea croatului Zeljko Kopic, prezentat oficial la Dinamo: ”Nu sunt magician!”. Ce spune Andrei Nicolescu despre alegerea croatului

Conducerea lui Everton nu va fi prezentă la meciul cu Southampton din cauza unor "ameninţări reale privind siguranţa"

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20982111/1/eve.jpg

Membrii Consiliul de Administraţie al clubului Everton nu vor participa la meciul de sâmbătă, din Premier League, cu Southampton, din cauza unei „ameninţări reale şi credibile la adresa siguranţei lor”, relatează BBC.

Clubul a spus că directorii au fost sfătuiţi să nu meargă pe arena Goodison Park în urma „corespondenţei răuvoitoare şi inacceptabil de ameninţătoare".

Grupurile de fani ai echipei Everton plănuiesc să protesteze la meciul de la ora 17.00, după înfrângerea de săptămâna trecută, scor 4-1, pe teren propriu, cu Brighton.

„Este o decizie fără precedent”, a spus un purtător de cuvânt al clubului.

„Niciodată până acum întregul nostru consiliu de administraţie nu a primit ordin să nu participe la un meci din motive de siguranţă.”

Clubul Everton a anunţat că au existat „incidente din ce în ce mai mari de comportament antisocial, inclusiv agresiune fizică ţintită” la meciurile recente de acasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele