Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Conducerea lui Sepsi a luat foc! Golul doi marcat de Bodo Glimt, din offside: ”Un arbitraj ostil pentru noi” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21301312/1/bodo-glimt-1.png

Sepsi a părăsit cupele europene, din play-off-ul Conferece League, dar a făcut-o cu fruntea sus, după o prestaţie foarte bună în dubla cu Bodo Glimt. În plus, a dus formaţia nordică până în prelungiri, cedând cu 5-4 la general.

Attila Hadnagy, directorul general al echipei Sepsi, a comentat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, eliminarea din Conference League, dar a remarcat mai multe decizii de arbitraj luate, din punctul său de vedere, greşit în privinţa formaţiei din Sfântu Gheorghe.

El a evidenţiat, în primul rând, golul de 3-3 marcat de Sepsi, reuşit de Marius Ştefănescu, dar anulat pe motiv de offside, chiar dacă VAR-ul a intervenit, dar şi reuşita a doua a nordicilor de la Bodo Glimt, pentru o poziţie afară din joc, dar în urma căruia, de această dată, VAR-ul nu a intervenit şi reuşita s-a pus.

Sincer, sunt dezamăgit! Am fost aproape de calificare, dar golul lor, al doilea, mi se pare din offside. Golul nostru, al lui Ştefănescu, anulat, nu mi se pare din offside. Am văzut reluarea, nici nu s-a tras linie, mi s-a părut un arbitraj ostil pentru noi, a avut un plus echipa gazdă. Am făcut un meci bun din minutul 30, până atunci ne-a cam fost frică.

Un dezavantaj a fost şi terenul, dar ne-am revenit, suntem o echipă importantă, devenim o echipă bună. Asta e, mergem înainte! Din păcate s-a greşit, dacă se lăsa golul trei al nostru, cred că ne calificam la penalty-uri!

Noi ne plângem de VAR-ul din ţară, dar ajungem în Europa şi şi aici sunt greşeli foarte mari. A decis rezultatul ce s-a întâmplat în seara asta. Cele 10-15 la sută s-au dat gazdelor, golul lor al doilea a fost din offside, la golul nostrual treilea nu a fost offside”, a declarat Attila Hadnagy, director general Sepsi, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Sepsi, eliminată din Conference League 

Echipa norvegiană Bodo Glimt a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Sepsi OSK, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League. Sepsi a devenit astfel ultima echipă din România care părăseşte cupele europene, ratând intrarea în grupele Conference League.

Gazdele au marcat primele în meciul de la Bodø, însă arbitrul a anulat golul lui Amahl Pellegrino, după consultarea VAR.  Tot gazdele au înscris însă, în minutul 23, prin Sørli, iar de această dată VAR-ul a dat gol valabil pentru Bodo Glimt.

După numai cinci minute a marcat şi Amahl Pellegrino, ducând scorul la 2-0 pentru norvegieni. Sepsi  a reacţionat însă foarte bine şi a redus mai întâi din diferenţă, prin Alimi, în minutul 42, pentru ca în debutul părţii secunde, minutul 46, covăsnenii să egaleze la şutul lui Roland Varga. Cum scorul a rămas egal după 90 de minute, s-a intrat în cele două reprize de prelungiri.

Nicolae Păun a comis un henţ în careu, în minutul 99, şi Pellegrino a transformat un minut mai târziu, marcând golul calificării norvegienilor în grupele Conference League. Sepsi a mai avut un gol al lui Marius Ştefănescu, anulat de VAR în minutul 101, acelaşi Ştefănescu fiind eliminat în minutul 120+1.

România rămâne fără echipe în grupele cupelor europene după eliminarea Farului şi a lui Sepsi în această seară.

  • BODO GLIMT: Haikin – Wembangomo (Sjøvold79), Moe, Bjørtuft, Bjørkan (Sørensen 111) – Saltnes (Brunstad Fet 79), Berg, Grønbæk – Sørli (Gulliksen 42), Moumbagna (Espejord 91), A. Pellegrino. ANTRENOR: Kjetil Knutsen
  • SEPSI OSK: Niczuly - Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu (I. Gheorghe 106) – N. Păun (Aganovic 106), J. Rodriguez (Kallaku 112) - R. Varga (Damaşcan 86), Alimi, M. Ştefănescu – Safranko (Rondon 96). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele