adplus-dvertising
Ultima oră
Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia
Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur
Procesul lui Giggs a început. Ce acuzaţii i se aduc Procesul lui Giggs a început. Ce acuzaţii i se aduc
VIDEO | Victorie pentru Cremonese în Cupa Italiei, dar Chiricheş şi Ionuţ Radu au avut un meci greu. Cum a fost "întors" fundaşul la golul de 2-2 VIDEO | Victorie pentru Cremonese în Cupa Italiei, dar Chiricheş şi Ionuţ Radu au avut un meci greu. Cum a fost "întors" fundaşul la golul de 2-2
Puşcaş rămâne în Italia! Va fi coleg de echipă cu Cesc Fabregas Puşcaş rămâne în Italia! Va fi coleg de echipă cu Cesc Fabregas
Mirel Rădoi, ademenit cu un salariu impresionant la Universitatea Craiova Mirel Rădoi, ademenit cu un salariu impresionant la Universitatea Craiova

Conducerea lui Sepsi îi răspunde lui Becali: "Nea Gigi, fii atent. Nu ne lăsăm!". Cum au fost perceupte în Covasna declaraţiile războinice venite de la Palat

FCSB Publicat pe 26 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20790989/1/conducere-sepsi.jpg


Gigi Becali a găsit un nou rival în SuperLigă în persoana celor de la Sepsi OSK, iar Attila Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, a ţinut să reacţioneze la puţin timp după conferinţa de presă a latifundiarului din Pipera.
 
Hadnagy nu ia foarte în serios declaraţiile lui Gigi Becali, dar îi promite acestuia că Sepsi va face totul, de la atragerea de noi sponsori la o şi mai mare încrâncenare, pentru a-l forţa pe finanţatorul de la FCSB să aducă sume şi mai mari în fotbalul românesc:
 
"Am râs copios când am văzut conferinţa. Ne-a atras cineva atenţia. Ne-a sesizat să ne uităm. Ştim stilul inconfundabil al lui Gigi Becali. Parcă ne-a adus aminte de vremurile în care 7-8 echipe se luptau la titlu.
 
Ce să spunem? Nu putem decât să ne bucurăm că îi scoatem bani din buzunar lui nea Gigi. Cred că aşa ajutăm şi fotbalul românesc. Vom căuta cât mai mulţi sponsori şi oameni care să vină lângă noi. Aşa îl ţinem în viaţă pe nea Gigi şi îi reaprindem pasiunea.
 
Am văzut că a spus că vine la stadion doar dacă ajunge Sepsi sus. Noi îl aşteptăm la Sf. Gheorghe. Dacă vom fi în luptă pentru titlu, poate vine la meciul direct, poate avem o întâlnire în tribunele stadionului nostru. Evident că am tratat totul ca pe o glumă. Uneori e bine să mai fie şi astfel de momente ca să nu mai fim încrâncenaţi şi să ne bucurăm de fotbal. Nea Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă", a spus Hadnagy, pentru gsp.ro.

Gigi Becali le-a aruncat mănuşa celor de la Sepsi

Gigi Becali a declarat, marţi, că dacă Sepsi OSK va avea un parcurs foarte bun în campionat şi va prinde putere, el va mai investi 10 milioane de euro în FCSB. “Îi vom ţine tot timpul la ghilotină”, a afirmat el. Becali l-a atacat şi pe Viktor Orban, provocându-l la un “duel”: “I-am aruncat mănuşa”. “Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai spus finanţatorul FCSB.
 
“Sepsi OSK, nu îi vom lăsa. Îi vom ţine tot timpul la ghilotină, la respect acolo. Eu, cel puţin. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro. Şi îi dau în cap lui Sepsi OSK. Tot ce este de neam cu Sepsi OSK îi vom spulbera. La fotbal, nu la altele. Nu e discriminare asta, nu? Nu mai dau bani la fotbal. Decât dacă ridică Sepsi OSK capul. Nu dau. Dacă văd că ridică Sepsi OSK capul, pe cuvânt, bag bani. Nu permit, Sepsi OSK, vii şi iei campionatul în România. Sepsi OSK trebuie la coadă, pe-acolo să-l ţinem pe Orban. Ce vă promit este că nu o să-i permit lui Sepsi OSK să ridice prea mult capul”, a declarat Becali.
 
“Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai spus el râzând. “El poate să vină cât vrea el pe stadioane, vai de capul lui, că tot râul, ramul prieten numai nouă. Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui”, a adăugat Becali.
 
“Eu acum vreau să mă bat cu guvernul ungar. Ei să bage, eu să bag. Hai să vedem care-i mai tare, guvernul ungar sau eu. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. Hai să vedem care-i mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul”, a mai afirmat Becali amuzându-se, după care a adăugat: “Asta mă mai ţine în fotbal, OSK, că a ridicat nasul prea mult”.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele