adplus-dvertising
Ultima oră
FCSB cu umilinţa, CFR cu banii! Suma încasată de echipa lui Petrescu pentru victoria cu Slavia Praga FCSB cu umilinţa, CFR cu banii! Suma încasată de echipa lui Petrescu pentru victoria cu Slavia Praga
Revenire surprinzătoare la CFR Cluj! Atacantul se întoarce sub comanda lui Dan Petrescu 

Revenire surprinzătoare la CFR Cluj! Atacantul se întoarce sub comanda lui Dan Petrescu
VIDEO | FC Voluntari - CS Mioveni, vineri, de la 18.00, pe Prima Sport 2 şi Prima.Play.ro. O victorie îi poate duce pe ilfoveni aproape de locurile de play=off VIDEO | FC Voluntari - CS Mioveni, vineri, de la 18.00, pe Prima Sport 2 şi Prima.Play.ro. O victorie îi poate duce pe ilfoveni aproape de locurile de play=off
Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona” Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”
Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis
CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet

Confederaţia Africană vrea anchetă UEFA în cazul lui Aurelio de Laurentiins

Fotbal Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20809377/1/cfa.jpg


Confederaţia Africiil la Fotbal (CAF) a cerut UEFA să deschidă o anchetă împotriva lui Aurelio De Laurentiis, preşedintele clubului Napoli, care a spus că nu mai vrea să recruteze internaţionali africani care concurează în CAN.
 
Într-un comunicat de presă, organismul reprezentativ al fotbalului african s-a declarat "consternat de remarcile iresponsabile şi inacceptabile” făcute de şeful clubului napolitan şi a cerut deschiderea unei anchete împotriva italianului.
 
„Comentariile lui De Laurentiis sunt susceptibile de a intra sub incidenţa articolului 14 din Regulamentul disciplinar al UEFA  CAF îndeamnă, aşadar, UEFA să deschidă o anchetă disciplinară împotriva acesteia”, subliniază Confederaţia în comunicatul de presă, care nu omite să amintească ulterior cât de mult CAN este una dintre principalele competiţii la nivel mondial.
 
Articolul 14 în cauză spune: "Orice persoană care intră sub incidenţa articolului 3 care încalcă demnitatea umană a unei persoane sau a unui grup de persoane din orice motiv, inclusiv culoarea pielii, rasă, religie, origine etnică, sex sau orientare sexuală. , suportă o suspendare de cel puţin zece meciuri sau o perioadă determinată, sau orice altă sancţiune adecvată".
 
Napoli va angaja noi jucători africani doar dacă acceptă să nu participe la Cupa Africii a Naţiunilor, competiţie organizată de obicei în sezon, a afirmat preşedintele clubului italian, Aurelio de Laurentiis.
 
"Nu-mi mai vorbiţi despre fotbalişti africani. Le doresc numai bine, dar ori îmi semnează o renunţare pentru a participa la Cupa Africii, ori altfel (...) nu o să-i am niciodată la dispoziţie”, a spus liderul napolitan în cadrul unui program difuzat marţi seară de site-ul economic, Wall Street Italia.
 
"Suntem idioţii care plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii ”, a adăugat preşedintele de la Napoli.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele