adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Conor McGregor a fost arestat pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei

UFC Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20650291/1/mcg.jpg

Starul UFC, Connor McGregor a fost arestat marţi seară, de poliţia irlandeză, pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice prin felul în care a condus, relatează cnn.com.

“Gardai a arestat un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani în legătură cu un incident de şofat periculos în zona Palmerstown, marţi, 22 martie 2022. Bărbatul a fost dus la secţia Lucan, unde a fost pus apoi sub acuzare, A fost eliberat apoi, el urmând să se prezinte la o dată ulterioară în faţa tribunalului din Blanchardstown”, a precizat poliţia într-un comunicat.

Karen Kessler, reprezentantă al starului MMA, a precizat că în momentul în care a fost oprit de poliţie McGregor conducea către sala de sport. “El a trecut testele de droguri şi de alcool care i s-au făcut la secţie”, a adăugat ea.

McGregor nu a mai luptat din iulie 2021, când a suferit o fractură la picior la un meci cu Dustin Poirier. El ar urma să revină în ring în acest an.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele