Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Conor McGregor va anunţa un meci la 1 ianuarie. ”Va fi cea mai mare revenire din istoria sportului”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/21446547/1/mcg.jpg

Conor McGregor, care nu a mai evoluat din 2021, afirmă pe reţelele de socializare că va anunţa o "luptă" pe 1 ianuarie şi că va fi "cea mai mare revenire din istoria sportului".

"Cea mai mare revenire din istoria sportului", a scris el pe contul său X (Twitter). "Voi anunţa data meciului meu şi adversarul meu în ziua Anului Nou 2024", a mai postat el.

Conor McGregor, în vârstă de 35 de ani, a luptat ultima dată în meciul pierdut în faţa lui Dustin Poirier, în iulie 2021. De atunci, zvonurile privind o revenire au circulat în mod regulat.

Şeful UFC (Ultimate Fighting Championship), Dana White, care visează la o revenire pentru mult aşteptatul UFC 300 din aprilie anul viitor, a confirmat recent existenţa unor negocieri cu Conor McGregor: "Vom găsi o soluţie. Suntem în discuţii".

Dar nu este exclus ca revenirea lui Conor McGregor în competiţie să aibă loc în afara UFC. "Saudiţii vorbesc cu mine să mă lupt cu Manny Pacquiao", a declarat el recent pe reţelele de socializare, sugerând că nu ar fi imposibil pentru el să participe la un meci de box foarte profitabil.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele