Ultima oră
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Constantin Anghelache prevede prăpădul la Dinamo: ”Îmi e teamă că va lua drumul Astrei”

Dinamo Publicat pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20878185/1/dinamo-2022-1.jpg

Situaţia de la Dinamo pare să nu se regleze mai deloc în ultimele luni, chiar dacă erau anunţate discuţii cu oameni de afaceri potenţi financiar. De săptămâni bune nu se mai aude nici măcar dacă ar exista un dialog între conducere şi anumite persoane, astfel că Dinamo riscă să ajungă în situaţia fostei campioane Astra în opinia lui Constantin Anghelache, echipă aflată în Liga 3 în acest moment.

Anghelache nu identifică o cale de scăpare pentru Dinamo, chiar dacă fanii tot strâng şi bagă bani în conturile clubului. Nici sportiv situaţia nu e grozavă, iar acest detaliu amplifică reticenţa oamenilor bogaţi care ar putea ajuta clubul prin preluarea pachetului majoritar.

”Planul ăsta pe care DDB îl încearcă acum eu l-am propus de vreo trei-patru luni. Dar la vremea aia nimeni nu m-a luat în seamă şi s-a pierdut timpul, iar timpul ăsta a costat bani. Datoriile au crescut de la o zi la alta.

Dacă datoria de la masa credală a celor din DDB o să se transforme în acţiuni, atunci rămâne de văzut cât de repede vor putea face suporterii rost de bani ca să cumpere ulterior acţiunile lui Şerdean.

Se anunţă nori negri în Ştefan cel Mare, iar mie îmi este teamă că Dinamo va lua drumul Astrei Giurgiu. Omul ăsta trebuie scos (n.r. Dorin Şerdean) din joc de la Dinamo, iar el nu va ieşi până nu îşi va recupera banii ăia de care tot zice”, a adăugat Constantin Anghelache, pentru ProSport.

Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo

Gheorghe Mihali, fost jucător la Dinamo, a vorbit la finalul partidei câştigate de ”câini” despre situaţia de la club şi e de părere că nu le va fi uşor în Liga 2, dar calificare în grupele Cupei României îi poate motiva.

”Nu sunt prea multe de spus, Dinamo a întâlnit în seara asta o echipă de copii, pentru că au fost vreo şapte jucători titulari care nu au intrat de la început la Pandurii, dar e bine că s-au calificat în grupele de cupă. Nu ştiu cât de mult contează pentru ei, dar le complică situaţia lor, pentru că trebuie să fie foarte atenţi la ce se întâmplă în campionat, având acum şi cupa nu cred că au un lot destul de numeric şi calitativ şi cred că vor avea de suferit

Vor avea un sezon dificil, greu pentru ei, văd şi alte echipe care sunt acum în Liga 2 şi nu este un fotbal uşor în Liga 2. Am văzut că Dinamo încearcă să facă un mix între jucătorii tineri şi cei cu experienţă, dar trebuie să fie atenţi în campionat. Este un dezavantaj mare pentru ei că nu au un stadion, că nu sunt acasă.

Am înţeles că lucrurile sunt aranjate, am înţeles că sunt plătiţi la zi, băieţii nu mai au de ce să-şi facă griji, terenul de antrenament e bun, la Săftica stau în cantonamentul ăla care a fost bun, am citit că li s-au adus bucătari. Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile care sunt la Săftica astăzi”, a declarat Gheorghe Mihali, în exclusivitate la Fotbal Show.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele