Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Constantin Budescu a primit o ofertă din Turcia, de la Ankaraguku

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19926435/1/bud.jpg

FCSB l-ar putea rata pe Constantin Budescu (31 de ani). Fotbalistul are o ofertă din Turcia, de la Ankaraguku, care ocupă locul 19 în Super Lig, informează ProSport.

Sursa mai sus menţionată scrie că oficialii turci i-au făcut o primă ofertă, care a fost refuzată, dar se pare ca lucrurile s-au schimbat.

Constantin Budescu va împlini 32 de ani în luna februarie, dar are planuri mari. Într-un interviu pentru Look Sport, mijlocaşul de creaţie a dezvăluit că vrea să mai joace 6-7 ani, iar Petrolul Ploieşti ar fi echipa ideală înainte de retragere.

În meciul Astra – Universitatea Craiova 1-1, Budescu a bifat apariţia cu numărul 201 în Liga 1. Are 70 de goluri şi 73 de pase decisive.

Constantin Budescu are un sezon foarte bun la Astra, cu 6 goluri şi 8 pase decisive în 13 meciuri.

Mijlocaşul ofensiv s-a format la Petrolul Ploieşti, echipă pentru care a evoluat între 2005 şi 2011.

"Cu siguranţă, m-aş gândi să ajung şi la Petrolul. Tot aştept să promoveze, este echipa unde am început fotbalul şi mi-aş dori să-mi închei cariera la Ploieşti.

Cel puţin 6-7 ani mai vreau să joc fotbal, vreau să o duc spre 40. Întotdeauna am jucat fotbal de plăcere, n-am ţinut cont unde joc, chiar şi în Liga a 3-a, Liga a 2-a. Cu siguranţă, o să mai joc mult. Nu m-am gândit ce o să fac după", a spus Constantin Budescu într-un interviu pentru Look Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri