Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Constantin Budescu n-a fost mirat de eurogolul lui Octavin Popescu: „Am mai spus asta!”

FC Voluntari Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20627815/1/fcsb-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-6-03-2022-2.jpg

FCSB a avut mare noroc cu FC Voluntari, a câştigat teribil de greu, scor 1-0. Tavi Popescu i-a salvat pe „roş-albaştri” cu o bijuterie de gol, la ultima fază a jocului. 

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Constantin Budescu a comentat situaţia actuală a formaţiei sale şi golul reuşit de fostul său coleg de la FCSB, Octavian Popescu.

„Este dureros că am pierdut în ultima secundă, dar nu avem ce face. Mergem mai departe, începe play-off-ul, practic un nou campionat şi sperăm să facem cât mai multe puncte. 

(n.r. despre golul lui Octavian Popescu) Un gol frumos, l-am văzut, eram pe culoar. Din păcate, nu a fost binevenit pentru noi. Am mai spus asta, reuşea şi la antrenamente, dar nu acolo e important. Văd că reuşeşte şi la meciuri şi asta e bine pentru el. 

O să avem un play-off foarte greu, cu cele mai bune şase echipe din campionat. Sperăm să facem faţă şi să obţinem cât mai multe puncte. Nu ne-am relaxat, ăsta este jocul nostru.

Eu sunt ok, adică am fost ok până acum. Am simţit ceva la inghinal şi am ieşit accidentat în a doua repriză. Am încercat să mai joc, dar nu am mai putut face asta. Sper să nu fie nimic grav şi de săptămâna care vine să mă antrenez alături de colegi. Am preferat să ies ca să nu fac ceva mai grav”, a spus Budescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele