Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Constantin Budescu, reacţie fermă când a fost întrebat despre Gabi Tamaş. ”Vrei să fac şi eu vreo plângere penală? Să vorbim de fotbal!”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20913716/1/budescu.jpg

Unirea Slobozia a remizat, marţi, scor 0-0, cu formaţia Petrolul, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României Betano.

A fost primul meci după mai bine de şase luni, în care Constantin Budescu a fost titular. La flash-interviuri, acesta nu a dorit să vorbească despre Gabi Tamaş, care l-a acţionat în instanţă pe antrenorul Nae Constantin, pentru că l-a înregistrat fără acordul său.

”Am ratat câteva ocazii şi cam asta a fost soarta meciului. Din păcate, nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Era un obiectiv, dar nu am reuşit să obţinem puncte, suntem pe ultima poziţie, nu ştiu dacă mai sunt şanse. Mă concentrez pe următorul meci. Nu ne-au transmis nimic, ne-au aplaudat, unii ne-au apostrofat, aşa e la fotbal.

(n.r. despre Gabi Tamaş) N-am vorbit, dar nici nu mă uit prin ziare. Acum aud, dar nu vreau să comentez. Vrei să fac şi eu vreo plângere penală? Să vorbim de fotbal!

Important e ce facem noi la echipă, am obţinut trei victorii în campionat. S-a jucat bine şi în seara asta, dar ne-a lipsit golul. Am trecut de perioada delicată, nu e un obiectiv play-off-ul, dar ne gândim şi la asta, din moment ce suntem acolo sus”,
a spus Budescu la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri