Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Constantin Budescu revine! E în lotul Petrolului pentru meciul cu CFR Cluj

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20874751/1/bud.jpg

CFR Cluj – Petrolul Ploieşti, duel contând pentru etapa a 12-a din Superligă, se joacă sâmbătă, începând cu ora 21:30. Partida este transmisă în direct de către Prima Sport 1, iar cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, deciziile VAR sau alte momente interesante vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro. De asemenea, meciul poate fi urmărit accesând platforma PrimaPlay.ro.

LIVE VIDEO ǀ CFR Cluj – Petrolul, de la 21:30, la Prima Sport 1. Ciocnirea echipelor cu 12 campionate câştigate

Campioana en-titre lasă senzaţia că şi-a revenit la forma care a consacrat-o în ultimele 5 ediţii câştigate consecutiv în Liga 1. După ce a legat două eşecuri succesive, CFR Cluj a reuşit să învingă de 3 ori la rând şi să acumuleze 18 puncte dintr-un total de 9 jocuri disputate. Elevii lui Dan Petrescu se clasează pe locul al 4-lea, iar dacă ar reuşi să câştige cele două restanţe provocate de meciurile din Conference League, ar avea acelaşi punctaj ca lidera Rapid şi ocupanta locului secund Farul (ambele cu 24 de puncte, despărţite doar de golaveraj).

Preşedintele Petrolului, Costel Lazăr vine cu veşti foarte bune pentru fanii ”lupilor galbeni”. Constantin Budescu s-a recuperat mai repede decât se preconiza şi este în lot pentru partida contra campioanei.

”Budescu e foarte bine, n-are probleme cu kilogramele, a făcut deplasarea cu echipa, aşteptăm să «redebuteze». S-a ţinut de program, a făcut o recuperare intensivă, acum este şi el nerăbdător să joace. Sunt şanse să prindă minute. El este cel mai bun medic pentru el, ştie exact când, cât şi dacă va putea să joace”, a declarat Lazăr pentru cei de la GSP.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri