adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Continuă contrele între Nicolae Dică şi Mihai Pintilii. Replica antrenorului Mioveniului: ”Se înşală!”

FCSB Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21060273/2/antrenament-fc-steaua-bucuresti-meci-lugano-liga-europa-6-12-2017.jpg

Nicolae Dică, antrenorul formaţiei CS Mioveni, i-a răspuns lui Mihai Pintilii, succesorul său la FCSB, după ce acesta a afirmat eronat că a preluat conducerea tehnică a formaţiei ”roş-albastre” de pe locul 14 în campionat.

Dică i-a amintit lui Pintilii că, de fapt, a preluat echipa de pe poziţia a 6-a în Superligă şi că ar fi avut şansa să îi lase FCSB chiar pe locurile 4-5 dacă ar fi continuat alături de ”roş-albaştri”.

”El nu ştie de pe ce loc am luat echipa. El nu ştie pe ce loc era echipa când a preluat-o el. Pe 14 am luat-o eu, nu el. După ce am învins-o pe Sepsi, eram pe 6, în play-off, cu două jocuri mai puţin disputate.

Eram pe 6-7, putea să ne depăşească Petrolul parcă în acea etapă. Pintilii se înşală! Iar dacă rămâneam şi câştigam cele două restanţe, probabil ajungeam şi eu pe 4-5.”, a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele