Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Continuă curăţenia generală la Petrolul Ploieşti! 3 jucători au fost daţi afară, unul dintre ei fiind om de bază în trecut

Petrolul Ploiești Publicat pe 5 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21306215/1/371113062-624494696458211-3539091174233238493-n.jpg

Petrolul Ploieşti s-a despărţit de trei jucători

Clubul din Superligă Petrolul Ploieşti a anunţat marţi că s-a despărţit official de trei jucători: Irobiso, Cojocaru şi Pashov.

”Din lotul echipei FC Petrolul Ploieşti nu mai fac parte trei fotbalişti, cărora le mulţumim: Ionuţ Cojocaru, Christian Irobiso şi Georgi Pashov.

Christian Irobiso a fost transferat de Al-Ula, din Arabia Saudită; Ionuţ Cojocaru s-a întors la formaţia de care aparţine, Farul Constanţa, în timp ce clubul nostru şi Georgi Pashov au ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă. Vă dorim mult succes în carieră!”, scrie în comunicatul oficial publicat de club pe pagina de Facebook.

Autor a trei goluri pentru ploieşteni în acest sezon, nigerianul Irobiso a fost transferat de un club din liga a treia saudită, Al-Ula, care a plătit pentru golgheterul Petrolului suma de 125.000 de euro.

Petrolul Ploieşti anunţă transferul lui Georgi Abuashvili de la FC Porto

Fotbalistul georgian Georgi Abuashvili este noul jucător al echipei Petrolul Ploieşti, el fiind transferat definitiv de la FC Porto.

În vârstă de 20 de ani, Abuashvili, jucător de bandă stângă, a început fotbalul în ţara natală, la Dinamo Tbilisi, debutând în prima divizie la vârsta de 16 ani. A fost în lotul echipei care, la finalul sezonului 2018-2019, cucerea titlul in Georgia, iar în 2021 a fost achiziţionat de către FC Porto, evoluând, ulterior, pentru formaţia secundă a renumitului club lusitan.

Fost internaţional “U17″şi “U19” al Georgiei, Abuashvili a fost convocat, acum, şi la selectionata “U21” a ţării sale, pentru meciurile cu Gibraltar (6 septembrie) şi Moldova (12 septembrie), contând pentru preliminariile Campionatului European.

”FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu FC Porto, privind transferul definitiv al tânărului fotbalist georgian, Giorgi Abiashvili!

 În vârstă de 20 de ani, Giorgi a debutat în fotbalul profesionist la Dinamo Tbilisi, alături de care a câştigat titlul de campion, ulterior fiind achiziţionat de către FC Porto. El este o prezenţă constantă la loturile de juniori ale selecţionatei Georgiei!

 Îţi dorim mult succes şi multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, s-a arătat pe pagina de Facebook al Petrolului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri