Ultima oră
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2
Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi
Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani
A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA
Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei

”Continuă forma slabă”. Nu toţi ”tricolorii” au fost lăudaţi pentru succesul cu Israel

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21391491/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023-7.jpg

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

Valentin Mihăilă a făcut un meci modest sâmbătă seara. Intrat în repriza a doua, acesta a irosit o ocazie uriaşă şi a fost eliminat în ultimele minute.

Jurnalişti italieni au punctat că internaţionalul român continuă să etaleze forma slaba de la echipa de club, Parma, din Serie B.

”În noaptea de sărbătoare a României, ţara care a obţinut calificarea la Euro 2024 cu succesul împotriva Israelului, singura notă discordantă este expulzarea lui Valentin Mihailă. România a reuşit să răstoarne deficitul iniţial: golul Israelului după doar două minute de joc. Ei au răspuns prin golurile lui Puşcas şi Hagi.

În ceea ce a fost o noapte de neuitat pentru naţionala României, acelaşi lucru nu se poate spune şi despre Mihailă, care îşi continuă forma slabă după problemele fizice. Intrând pe teren în minutul 65, Mihailă, după ce a ratat o mare şansă de a încheia meciul, a fost eliminat în minutul 84. pentru un fault asupra lui Turgeman”, au scris jurnaliştii de la ParmaLive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri