Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Continuă plecările de la Universitatea Cluj. Ardelenii s-au despărţit şi de Florinel Mitrea

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20945621/1/mitrea.jpg

Universitatea Cluj a anunţat despărţirea de fundaşul lateral Florinel Mitrea. Rezilierea contractului s-a făcut de comun acord.

”Universitatea Cluj şi Florinel Mitrea au ajuns la o înţelegere privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Florinel Mitrea pentru munca depusă, pentru contribuţia la promovarea echipei şi îi urează mult succes în carieră!” este comunicatul celor de la ”U”.

Mitrea a bifat doar două partide în acest sezon, ambele în Cupa României.

A plecat şi Brănescu

Universitatea Cluj a anunţat că s-a despărţit de portarul Laurenţiu Brănescu (28 de ani). Acesta a bifat doar două partide în acest sezon pentru ”şepcile roşii”.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere privind rezilierea contractului pe cale amiabilă cu portarul Laurenţiu Brănescu.

 Sosit la începutul acestei stagiuni, Laurenţiu Brănescu a apărat poarta Universităţii în două meciuri de campionat, cu Petrolul Ploieşti (0-1) şi UTA Arad (1-2).

Clubul nostru îi urează succes în carieră!”
este comunicatul ardelenilor.

Brănescu fost în lotul mare al ”Bătrânei Doamne”, dar nu a apucat să debuteze, fiind cedat la Stabia, echipă de Seria B, unde a fost împrumutat de Juventus. A mai jucat sub formă de împrumut la Virtus Lanciano (Seria B din Italia), Haladas (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele