Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Continuă schimbările la Universitatea Craiova: Marian Copilu, aproape de plecare!

CS Universitatea Craiova Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20810922/1/cop.jpg


Îndepărtarea lui Laszlo Balint pentru a-i face loc lui Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova nu e singura decizie majoră pe care Mihai Rotaru o ia în această perioadă. Marian Copilu, directorul sportiv care l-a dezamăgit pe finanţator, e şi el aproape de despărţirea de clubul din Bănie!
 
În momentul în care l-a adus pe Copilu, considerat de mulţi artizanul hegemoniei CFR-ului pe plan intern, Mihai Rotaru s-a gândit că astfel se va putea concentra pe celelalte afaceri şi că un cuplu format din Copilu şi Sorin Cârţu va manageria eficient clubul. În vară, Copilu a fost cel care s-a opus venirii lui Rădoi şi a insistat pentru Laszlo Balint ca înlocuitor al lui Laurenţiu Reghecampf, iar eşecul înregistrat de Balint este pus, acum, şi în cârca directorului sportiv.
 
Cum Copilu nu s-a ridicat încă la nivelul aşteptărilor lui Rotaru, nici prin prisma deciziilor luate, nici prin atmosfera creată în jurul echipei, GSP.ro scrie că fostul CFR-ist este următorul pe lista numelor importante pe care omul de afaceri din Bănie le va sacrifica. În plus, relaţia dintre Copilu şi Cârţu nu e una extraordinară, în timp ce "Sorinaccio" e foarte apropiat de Mirel Rădoi, antrenorul pe care l-a susţinut în vară şi pe care, în urmă cu foarte mult timp, l-a debutat ca fotbalist şi i-a călăuzit primii paşi ai carierei.
 
În acest context, Copilu, căruia în trecut i s-a reproşat faptul că a început să se implice prea mult în deciziile tactice şi programul de antrenament al echipei, e lăsat pe dinafară la masa deciziilor importante şi, foarte probabil, se va despărţi de club.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri