Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Continuă veştile proaste pentru Barcelona! Pedri s-a accidentat şi ar putea să nu mai evolueze în acest sezon

Barcelona Publicat pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20675407/1/profimedia-0683205211.jpg

Pedri, tânărul mijlocaş al FC Barcelona, a suferit o leziune musculară la coapsa stângă în timpul returului din sferturile de finală ale Ligii Europa, pierdut, scor 2-3, cu Eintracht Frankfurt.

"Examinările efectuate în această (vineri) dimineaţă au confirmat că Pedri suferă de o ruptură musculară la bicepsul femural al coapsei stângi”, se arată în comunicatul de presă al FC Barcelona.

Potrivit presei catalane, tânărul internaţional spaniol de 19 ani ar putea lipsi de pe teren cel puţin o lună.

Tânărul fotbalist din Insulele Canare a simţit dureri la finalul primei reprize pe Camp Nou, iar după ce s-a consultat cu cadrele medicale în pauză, Xavi a decis să-l înlocuiască, după reluare, cu Frenkie de Jong.

După un sezon maraton 2020-2021, în care a jucat 73 de meciuri, a debutat la naţionala Spaniei, a jucat într-o semifinală EURO (pierdută la penalty-uri împotriva viitorilor câştigători italieni) şi a venit înapoi o medalie de argint de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Pedri s-a oprit la începutul sezonului, victimă a unei rupturi la cvadriceps de la coapsa stângă în timpul primului meci din grupa Ligii Campionilor împotriva lui Bayern Munchen pe Camp Nou pe 14 septembrie (înfrângere 3-0).
,
Apoi şi-a grăbit întoarcerea pentru a fi prezent la meciul cu Benfica Lisabona, dar a ajuns să recidiveze, şi a trebuit să rămână la infirmerie trei luni şi jumătate, până pe 12 ianuarie.

De la întoarcere, a început să strălucească din nou, cu 5 goluri în 18 meciuri în 2022.

Încoronat cel mai bun tânăr al EURO în iulie 2021, Pedri şi-a prelungit contractul la Barça până în 2026, în octombrie (cu o clauză astronomică de reziliere, de un miliard de euro), şi a fost încoronat „Golden Boy” de ziarul italian Tuttosport şi premiat cu Trofeul Kopa pentru cel mai bun tânăr jucător.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele