Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

Contractul lui Thomas Tuchel cu Chelsea se prelungeşte automat după succesul din Liga Campionilor. Neamţul va fi ”şef” pe Stamford Bridge până în 2024

Chelsea Publicat pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20226383/1/tuchel-cheslea.jpg

Thomas Tuchel se alege cu prelungirea contractuală cu Chelsea după succesul din Liga Campionilor. Înţelegerea dintre cele două părţi prevede o clauză specială prin care se prelungeşte automat cu 18 luni. Prevederea a fost recunoscută chiar de neamţ.

Cred că am o clauză care îmi face contractul puţin mai lung dacă am reuşit să câştig Liga Campionilor. Nu sunt sută la sută sigur, dar managerul meu a spus-o acum câteva săptămâni. Nu ştiu câţi ani.

Şi chiar dacă este aşa, ştim cu toţii că, indiferent dacă o să am un contract mai lung, nu vreau să existe nicio îndoială că vreau să rămân la Chelsea. Nu va afecta aportul pe care îl aduc şi energia mea. Sunt foarte fericit că sunt aici, este un început fantastic şi ne pregătim acum pentru următorul sezon”, a spus Tuchel.

Contractul lui Tuchel va fi valabilă, acum, până la începutul anului 2024. Cand l-a înlocuit pe Frank Lampard, în ianuarie, Tuchel a semnat un contract pe 18 luni (un an şi jumătate) şi acum va fi valabil până la începutul lui 2024. De la venirea lui pe Stamford Bridge, Chelsea a prins locul 4 în campionat, de Champions League, şi a câştigat Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Trei meciuri a jucat Chelsea cu Manchester City, campioana din Premier League, de la venirea tehnicianului german şi le-a câştigat pe toate.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele