Ultima oră
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma
Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord
La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin

Control doping înaintea unei partide din SuperLigă! Adversarii au cerut intervenţia ANAD

Superliga Publicat pe 6 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21116831/1/anad-test-doping.jpg

Încep şicanele în SuperLiga României, în play-out, când lupta pentru salvarea de la retrogradare rămâne deschisă. Un meci important va avea loc luni, de la ora 18:30, între FC Argeş şi UTA, care va fi transmis în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

Astfel, înaintea confruntării de la începutul săptămânii următoare, piteştenii au cerut control doping împotriva formaţiei pregătite de Mircea Rednic, fiind, în mod clar, o mişcare prin care să doreşte agitarea spiritelor şi propagarea unei stări de tensiune în rândul echipei UTA.

Mircea Rednic a reacţionat dur în urma celor întâmplate, a faptului că Daniel Stanciu, oficial al piteştenilor, a fost omul care a cerut intervenţia ANAD.

Nu vreau să-i dau satisfacţie (n.r. – lui Daniel Stanciu). A încercat să creeze o imaginea falsă. Zici că suntem pe primul loc şi desenăm pe teren. Că dacă eram acolo, puteai să zici, dar noi suntem la retrogradare. Probabil vrea să ne destabilizeze.

N-am nicio grijă, UTA e un club curat, fair-play, s-au făcut analize, avem un doctor foarte bun. O să vorbesc cu băieţii despre asta în vestiar, pe noi asta trebuie să ne ambiţioneze.

E ok copilul (n.r. – Rareş Pop), analizele i-au ieşit foarte bine. Am vorbit şi eu cu el. S-au făcut greşeli având în vedere vârsta pe care o are, trebuia să intre treptat în efort. Poate n-au fost alte soluţii, poate el s-a impus în echipă şi atunci antrenorii care au fost l-au folosit.

N-am prea întâlnit situaţii ca a lui în care să refuze să neglijeze şcoala, nu vedeţi că la noi sunt antrenori care n-au Bacalaureatul? Sfatul meu pentru el e ca măcar în cele două zile de dinaintea meciului să se concentreze pe antrenamentele cu echipa, care sunt destul de intense, pe ‘păpică’ şi odihnă. Dar vă daţi seama, e un copil, ascultă mai mult de părinţi decât de antrenor”, a declarat Mircea Rednic.

FC Argeş - UTA, luni, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

FC Argeş vine după victoria din deplasare de la CS Mioveni, unde s-a impus cu 2-0 şi au ajuns la două victorii în acest play-out. Piteştenii se află pe penultimul loc în clasament, la doar un punct de prima poziţie care duce la baraj, unde se situează UTA.

De cealaltă parte, UTA se bate cu ”vulturii” la retrogradare, iar meciul din acestă rundă poate fi decisiv pentru clasarea finală. ”Bătrâna doamnă” vine după victoria surpinzătoare cu Heramannstadt, cu 1-0.

Ultimul duel dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria lui FC Argeş.  

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele