Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Convalescenţa lui Rafael Nadal, după operaţie, va fi de cel puţin cinci luni. Spaniolul va reveni pe teren abia în 2024

Tenis Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21217353/1/nadal.jpg

Rafael Nadal, operat vineri la muşchiul psoas iliac stâng, a anunţat că va avea o convalescenţă de cel puţin cinci luni, relatează L’Equipe. Astfel, Nadal va fi apt abia după încheierea actualului sezon.

În afară de psoas, spaniolul a fost operat şi la şold, pentru rezolvarea unei probleme medicale mai vechi. Nadal nu a mai jucat de la Australian Open, iar cel mai probabil va reintra în competiţii în 2024. E posibil ca sezonul următor să fie ultimul din carieră pentru iberic.

Rafael Nadal în calcul retragerea la finalul lui 2024

Spaniolul Rafael Nadal, deţinătorul trofeului de la Roland Garros, a anunţat, că nu va participa la ediţia din acest an a turneului din Franţa, el nefiind refăcut în urma unei accidentări pe care a suferit-o la Australian Open, în ianuarie.

Recuperarea după accidentarea suferită în Australia nu a decurs aşa cum mi-ar fi plăcut. Am pierdut obiective şi Roland Garros devine imposibil”, a spus Nadal. ”În acest moment, nu voi putea participa la Roland Garros. Vă imaginaţi cât de greu îmi este, având în vedere ce înseamnă acel turneu pentru mine”, a adăugat el, înainte de startul turneului din Franţa.

Spaniolul a precizat că 2024 ar putea fi ultimul său an ca sportiv: ”Nu voi fi la Roland Garros. Nu voi juca timp de câteva luni. Voi încerca să fiu la capacitate maximă anul viitor, care cred că va fi ultimul al carierei mele de sportiv profesionist”.

Turneul de la Roland Garros a început la 28 mai. Nadal are în palmares 14 trofee French Open.

Rafael Nadal este absent din circuitul ATP de la înfrângerea sa în turul doi de la Australian Open, împotriva lui Mackenzie McDonald. Spaniolul a câştigat de paisprezece ori turneul de la Roland-Garros şi deţine în palmares 22 de titluri de Grand Slam, record pe care îl împarte cu Novak Djokovic.

Luna trecută, pe reţelele de socializare a circulat un videoclip care îl arată pe Rafael Nadal oprit în timpul antrenamentului, cu mâinile pe genunchi pentru câteva secunde, cu capul lipit de un gard, înconjurat de antrenorii săi Carlos Moya şi Marc Lopez şi de vărul său Joan Nadal, sparring-partner în acea zi.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele