Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cornel Dinu a răbufnit cu privire la echipa naţională. ”Este mai mult pe criteriu de şaorma”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20734040/1/dinu.jpg

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

După eşecul de la Zenica, Cornel Dinu a avut un mesaj dur pentru fotbaliştii primei reprezentative, dar şi pentru selecţionerul Edi Iordănescu.

„Convocarea lui Alibec este mai mult pe criteriu de şaorma, a etalat cel puţin şapte, opt kilograme în plus şi, dacă n-are gura plină cu un kebab, ceva, o foloseşte să se certe, ca de obicei, cu toată lumea.

Nu înţeleg de ce, în formă agravantă şi continuată, cel mai în formă jucător de atac pe care-l avem şi care putea să facă, probabil ceva mai mult decât etern şi inutil forţatul zero care este Puşcaş şi cureaua lată, mă refer la Octavian Popescu, a intrat prea târziu.

Mai repede aş fi mers pe un criteriu al continuităţii şi omogenităţii, cu Octavian Popescu şi Tănase în atac, au jucat împreună atâtea meciuri la FCSB, nu înţeleg reticenţa selecţionerului în a-l folosi mult mai mult, chiar din start pe Octavian Popescu. Poate ne explică”,
a spus Dinu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri