Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Cornel Dinu critică dur apărarea FCSB, după meciul de la Hunedoara. "Cristea şi Miron sunt comici. Acolo e nenorocirea pentru FCSB"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

FCSB s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 5-3, pe CS Hunedoara, echipă din liga a treia, după prelungiri, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Cornel Dinu i-a criticat dur pe fundaşii Andrei Miron şi Iulian Cristea, în condiţiile în care FCSB a condus cu 3-0, dar a fost egalată.

La Hunedoara, în faţa a aproximativ 8.000 de spectatori, au marcat: Vlad (58’), Hergheligiu (70’), Simon (83’) / Stoica (19’, 50’), Oaidă (31’), Musi (95’), Valentin Gheorghe (98’).

Antrenorul FCSB, Edi Iordănescu, a criticat dur lipsa de concentrare a jucătorilor săi după minutul 55 şi a anunţat că va da amenzi.

"Cristea şi Miron sunt comici. Sunt dezastru pentru echipă. Cred că şi eu, la vârsta mea, care am fost fundaş, îi driblez. Acolo e nenorocirea pentru FCSB. E vina celor care i-au adus. La mine, nu ar fi fost nici copii de mingi. Cei de la Hunedoara au căzut fizic, au început să aibă crampe. Când nu te mai ajută fizicul, te lasă şi căpăţâna. Sunt legate între ele", a spus Cornel Dinu pentru ProSport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20404544/3/dinu.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele