Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cornel Dinu, deloc impresionat de al cincilea titlu la rând al celor de la CFR Cluj. ”Este o echipă care a dat dovadă de un cinism de neacceptat”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20709004/1/dinu.jpg

CFR Cluj a câştigat duminică al cincilea titlu la rând în Casa Liga 1, după un succes pe teren propriu, în faţa celor de la Universitatea Craiova. Izbânda ardelenilor nu l-a impresionat pe Cornel Dinu.

Acesta a criticat modul în care formaţia lui Dan Petrescu a reuşit să-şi adjudece trofeul.

”Au avut datorii mari. Au fost aproape de faliment. În fine, nu vreau să mai intru în amănunte de genul acesta. Eu am o mentalitate cu totul aparte. Parcă aşa am fost şi educat de mic, de către antrenorul meu.

De exemplu, antrenorii lui Dinamo de la Început sau chiar de la echipa naţională în anuminte momente există şansă şi neşansă. De multe ori câştigi cu şansă. Se spunea că azi am avut noroc, dacă mai jucăm aşa se va alege praful şi trebuie să avem grijă.

Părerea mea este că au câştigat, cum s-ar spune… chiorul în ţara orbilor, în ultimii ani de zile. Nu au avut absolut deloc nişte adversari care să le pună probleme. Au avut un joc parcimonios, meschin. Eu dacă aş câştiga aceste titluri, nu aş fi bucuros, pentru că fotbalul presupune spectacol.

La ce jucători… aste este părerea mea. Este o echipă care a dat dovadă de un cinism de neacceptat. De o anumită sfidare a legilor jocului, a ceea ce însemnă frumuseţe.

De asta sunt stadionale… Este o echipă care în ultimii 5 ani de zile a câştigat în proporţii de 90 la sută cu goluri macate la faze fixe. Fotbalul pe care îl joacă CFR-ul este departe de ceea ce înseamnă raţiunea de a exista a acestui joc”
, a spus Dinu, pentru cei de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele