Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cornel Dinu, despre investitorii care ar putea veni la Dinamo. ”Este nevoie de a aşeza o structură reală a societăţii”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20702111/1/cornel-dinu-operatie.jpg

Cornel Dinu a vorbit despre situaţia în care se află Dinamo din punct de vedere sportiv, dar şi administrativ. Fostul mare jucător al ”câinilor” crede că Dinamo are şanse mari să rămână în Casa Liga 1 şi a vorbit despre interesul pentru cumpărarea clubului. 

Gloria din ”Ştefan cel Mare” consideră că schimbarea siglei nu este cea mai mare problemă a lui Dinamo, ci găsirea unor noi investitori. Acesta i-a felicitat pe ”câini” pentru victoria din faţa lui FC Botoşani şi anunţă că mai multe fonduri de investiţii sunt interesate să preia Dinamo. 

„Nu ştiu dacă marea problemă a lui Dinamo e legată de sigle. Marea problemă este existenţa echipei, soarta financiară. După o evoluţie mai bună la Botoşani, trebuie pregătit barajul. Din ce am auzit de la cei care răspund într-un fel sau altul de Dinamo, se pare că ar fi nişte fonduri interesate să preia clubul. Dinamo este istorie, palmares. Să dea Dumnezeu să se întâmple aşa ceva. Sunt de apreciat eforturile suporterilor, dar niciodată masele nu pot să conducă.

În primul rând, la Dinamo este nevoie de a aşeza o structură reală a societăţii. Trebuie să se găsească o finanţare reală. Se pare că la ora actuală există un fond de investiţii occidental, american. Ar mai fi un investitor care n-ar avea prea mulţi bani, dar ataşat de Dinamo. E foarte important să-ţi alegi colaboratorii. Şi mai este o variantă foarte interesantă, de care mi-a vorbit o cunoştinţă veche, din Germania. Cortacero a participat la un fond de investiţii şi ar putea fi interesat la ce ar avea prin relaţia cu Şerdean. Acele procente sunt încă în suspensie la Dinamo şi ar da o majoritate”, a spus Cornel Dinu, la ProSport Live.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele