Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Cornel Dinu nu îi iartă pe cei de la Dinamo. ”În ultimii ani s-au schimbat patru, cinci antrenori de-a valma”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20636543/1/cornel-dinu.jpg

FC Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr.

Cornel Dinu a venit cu un nou comentariu în stilul caracteristic despre situaţia ”câinilor”. Acesta a lansat ironii fine la adresa conducerii, dar şi a jucătorilor.

”A fost ca la turf, la cursele de cai, «clasa triumfă handicapul». Adică, o cursă în care clasa a triumfat în handicap. Rapid a fost clar superioară din punct de vedere al valorii, chiar dacă Dinamo a surprins oarecum, aşa cum se întâmplă mereu când vine un antrenor nou.

Practicanţii fotbalului de la Dinamo au încercat să evolueze peste posibilităţile reale pe care le au şi au reuşit vreo jumătate de oră să creeze ceva probleme Rapidului, numai că porniseră de la 0-1 în minutul 3, care s-a făcut 0-2 în minutul 8. E greu să mai joci cum ţi-a spus antrenorul, chiar dacă au reuşit să reducă din handicap în minutul 11. E greu să joci tot timpul venind din urmă, încercând tot timpul să repari gafele individuale şi, mai ales, să joci fără portar. Acest Figueiredo adus pe baza analizelor profunde făcute cu stetoscopul de doctorul Mureşan rimează dureros cu Figurando, figurant capabil numai de figuri care ajută şuturile adversarilor să se transforme în gol.

În general, achiziţiile pe care le-a făcut Dinamo după ce l-a dat afară pe Mircea Rednic pentru că voia să facă achiziţii, un imens nonsens al lui Mureşan, aceste achiziţii dovedesc că s-au făcut, aşa cum am spus, cu stetoscopul ruginit al lui Mureşan, nu cu sublimele sale cunoştinţe fotbalistice, care lipsesc cu desăvârşire.

Marea problemă, în componenţa actuală, este aşa-zisa rezistenţă a liniei defensive, pentru că formula asta, cu Moura, Aloe – nici măcar Vera, Ehmann, Radu se apropie foarte mult de cascadorii râsului jalnic în favoarea adversarului.

În ultimii ani s-au schimbat patru, cinci antrenori de-a valma, pe principiul mioritic «Hei rup!», iar dacă luăm în calcul numărul de jucători schimbaţi de fiecare dată, peste 14-15, ai imaginea clară că vina este la cei care iau decizii, şi nu la cei care intră întâmplător pe teren”
, a spus Dinu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele