Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Cornel Dinu, reacţie dură după eşecul lui Dinamo cu U. Cluj. Singurul jucător remarcat şi cine l-a dezamăgit cel mai rău

Dinamo Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20714655/2/cornel-dinu.jpg

Cornel Dinu a ieşit la rampă după ce Dinamo a cedat cu 0-2 în turul barajului pentru Liga 1, cu U. Cluj. Fostul mare internaţional a atacat toată echipa ”câinilor”, dar a avut şi un remarcat în urma eşecului de aseară. ”Procurorul” l-a luat din nou la ţintă pe Steliano Filip.

Singurul remarcat al lui Dinu, într-o proporţie mai mare sau mai mică, a fost Pierret, care a încercat ceva mai mult, în rest nimeni nu a ieşit în evidenţă. Dinu a catalogat un şut trimis de Torje pe final drept o blasfemie.

Totul a fost făcut după ureche la Dinamo. Singura decizie care aduce cu puţin cu tradiţia de disciplină, de realizări, dar într-o proporţie mai mică, este Pierret. El e singurul care a arătat ceva, dar e şi singurul jucător care a fost adus de un fotbalist, de Răducioiu.

În rest, ceilalţi au fost aduşi de Iuliu Mureşan. Sufăr alături de milioane de câini roşii. De vreo 10 ani se întâmplă asta.

Nu mai am aşteptări de la Torje, dar nu doar de la el, de la toţi fotbaliştii reveniţi.

Şutul lui Steliano Filip din prelungiri, fotbalist plătit cu mii de euro, este o bătaie de joc. Este o blasfemie la adresa fotbalului. Aceşti jucători, pentru a-şi reveni cât de cât, ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roşii”, a spus Cornel Dinu, la Orange Sport.

Turul barajului de menţinere/promovare U. Cluj - Dinamo s-a terminat cu scorul de 2-0. Partida a fost una spectaculoasă şi s-a ridicat la nivelul spectacolului din tribune.

Prima repriză a început perfect pentru clujeni, ce au deschis scorul prin Remacle, rămas cu poarta goală, după ieşirea eronată a portarului Eşeanu, care l-a busculat pe Tescan şi putea fi eliminat. Dinamo putea să primească încă un gol, în minutul 24, dar Ely Fernades a fost egoist şi nu i-a pasat lui Remacle.

A doua parte a fost dominată de ”câini”, care au lovit de două ori bara, o dată prin Matei şi apoi prin Irobiso. Dar cum în fotbal ocaziile se răzbună, U. Cluj şi-a dublat avantajul, după ce Filip i-a oferit un asist perfect lui Boiciuc, ce a marcat cu o execuţie superbă şi a stabilit scorul final al partidei.

”Şepcile roşii” sunt cu un pas în Casa Liga 1, după această victorie imensă de aseară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele