Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid

Corneliu Papură, antrenor principal în acte la U. Craiova! Precizările lui Mihai Rotaru şi ce alte variante mai avea

CS Universitatea Craiova Publicat pe 26 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20995794/1/papura.jpg

Din cauza faptului că Eugen Neagoe nu a rezolvat în totalitate situaţia cu Universitatea Cluj, club cu care era sub contract înainte să ajungă la un acord cu Universitatea Craiova, oltenii au confirmat faptul că în funcţia de antrenor principal, în acte, este Corneliu Papură.

Desigur, în realitate, de pregătirea echipei se ocupă Eugen Neagoe, doar că Universitatea Craiova a confirmat faptul că la Liga Profesionistă de Fotbal a fost comunicat faptul că Papură este antrenorul din acte, mai ales că are şi licenţă.

Se ştie faptul că între Corneliu Papură şi Universitatea Craiova este o legătură strânsă, interimar în mai multe rânduri. Dacă nu s-ar fi ajuns la acord cu Papură din diverse motive, U. Craiova l-ar fi numit ca principal în acte pe Sorin Cârţu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu sau, atenţie, Gică Craioveanu!

Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Conform regulamentelor în vigoare, sperăm ca în cel mai scurt timp Eugen Neagoe să-şi rezolve problema cu U Cluj, de ce nu săptămâna aceasta, şi apoi lucrurile vor intra pe un făgaş normal.

Noi aveam şi varianta Gică Craioveanu, numai că era în Spania. În club îi avem cu licenţa PRO pe Sorin Cârţu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu şi Gică Craioveanu.

Sperăm că Eugen Neagoe va fi pe bancă la meciul cu Hermannstadt, dar luăm în calcul că ar putea fi la partida cu Farul din deplasare”, a spus Mihai Rotaru pentru Fanatik.ro.

Două transferuri de viitor anunţate de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat, joi, că a obţinut serviciile tinerilor jucători croaţi Juraj Badelj şi Karlo Tomasec.

“După Işfan, Ndong şi Zajkov, Universitatea Craiova a semnat cu Juraj Badelj (19 ani) şi Karlo Tomasec (18 ani) un contract valabil pe o perioadă de 4 ani şi jumătate”, a precizat gruparea olteană.

Născuţi amândoi la Zagreb, cei doi fundaşi centrali au venit la Craiova de la formaţia NK Rudes.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri