Ultima oră
Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga
Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024

Corneliu Papură, derapaj în direct după victoria Craiovei cu Mediaşul: „Nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan”

Fotbal Internațional Publicat pe 1 mar 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19286262/1/vlcsnap-2019-04-17-18h09m31s26.png
 
Corneliu Papură jubilează după victoria Craiovei, 2-1 cu Gaz Metan, în această seară, în etapa inaugurală a play-off-ului.
„Bine că am câştigat şi am început cu dreptul play-off-ul. Gaz Metan e echipă bună, s-a apărat bine, chiar şi cu cinci fundaşi. Am debutat un jucător care nu se cunoaşte cu colegii, Dielna, dar a făcut-o bine”, a spus tehnicianul oltenilor, în direct pe Look Plus.
 
Apoi, Papură a lansat un atac neaşteptat asupra celor de la Gaz Metan Mediaş, care s-au plâns de faptul că arbitrul Horaţiu Feşnic ar fi trecut cu vederea un fault în atac, la faza golului marcat de Mihăilă.
 
„Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaş, asta fac pe margine acolo... Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan. Cum să ne ajute arbitrajul?! Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal”, a adăugat olteanul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri