Ultima oră
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!

Corvinul începe asaltul pe piaţa de mercato! Un fost atacant de la FCSB e pe listă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21602652/1/bus.jpg

Corvinul Hunedoara a revenit în prin planul fotbalului românesc. Divizionara secundă a cucerit Cupa României, după o finală câştigată la penalty-uri, contra celor de la Oţelul Galaţi.

Hunedorenii au mai primit o veste fabuloasă! Antrenorul Florin Maxim a anunţat că cei de la Corvinul vor avea drept de promovare din sezonul următor. Astfel, jucătorii vor avea serios de tras, pentru a termina pe un loc eligibil.

Divizionara secundă aşteaptă decizia UEFA cu privire la participarea în preliminariile Europa League, până atunci, campania de transferuri a demarat. Pe listă se află atacantul Sergiu Buş, ce a jucat în acest sezon la Poli Iaşi, cu care a reuşit salvarea de la retrogradare.

Buş are un CV consistent, cu echipe precum: CFR Cluj, Gaz Metan, Corona, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Astra, Levksi Sofia, FCSB şi Chindia Târgovişte.

Atacantul ar fi o soluţie pentru a-l înlocui pe golgheterul din acest sezon al hunedorenilor, Marius Coman, transferat în Superliga, la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Pot veni jucători pentru cupele europene şi să plece în aceeaşi perioadă de transferuri. E perfect legal şi au mai fost situaţii. Să ne aducem aminte de cei de la Hermannstadt, aduşi pentru un singur meci.

Sergiu Buş poate fi o variantă de atacant. Mai sunt şi alte variante de transfer, dar sunt sub contract şi nu pot să le spun numele”
, a explicat impresarul Bogdan Apostu, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele