Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Cosmin Moţi, părere sinceră despre situaţia de la Dinamo: ”Trebuie să se ajungă la un numitor comun”

Dinamo Publicat pe 27 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20653165/1/moti.jpg

Cosmin Moţi începe să prindă experienţă şi din perspectiva conducătorului de club, după ce a fost numit director tehnic la Ludogoreţ. Fostul fundaş al lui Dinamo a vorbit despre situaţia actuală a ”câinilor” şi ştie cum pot trece aceştia peste momentele dificile.

Moţi e convins că problema lui Dinamo e acum lotul de jucători, modul în care e el format în acest moment. Consideră că trebuie să fie format atât din fotbalişti tineri, de la academie, cât şi din fotbalişti cu experienţă.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa. 

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a spus Cosmin Moţi, conform telekomsport.ro.

Dinamo, victorie pansament cu Zimbru Chişinău, într-un meci amical

Dinamo a învins sâmbătă, cu scorul de 2-0, echipa Zimbru Chişinău, într-un meci amical disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Golurile au fost marcate de marcate de Irobiso (38) şi Moura (67).

Ambele echipe au intrat pe teren cu mesajul: ”LIBERTATE şi PACE în UCRAINA!”

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele