Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Cosmin Olăroiu îl lasă pe Xavi fără un jucător pe placul antrenorului Barcelonei

Barcelona Publicat pe 6 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20851153/1/profimedia-0465497613.jpg

Mijlocaşul Miralem Pjanici "a luat decizia de a părăsi” FC Barcelona, ​​a anunţat marţi antrenorul său Xavi, la o conferinţă de presă.

Bosniacul este de aşteptat să se alăture clubului Al-Sharjah din Emiratele Arabe Unite, unde antrenor este Cosmin Olăroiu.

"A ales să părăsească clubul pentru a încerca să obţină mai multe minute sau oportunităţi. Toată lumea are controlul asupra viitorului său, a fost profesionist până la capăt şi îi mulţumesc pentru asta.

Îmi place ca jucător, dar el a luat decizia de a pleca. A primit o propunere, care îi oferă mai mult timp de joc şi am înţeles perfect că a juca mai mult îl face mai fericit", a spus Xavi.

Potrivit presei catalane, transferul lui Pjanici (32 de ani) la Al-Sharjah ar urma să fie finalizat în orele sau zilele următoare.

Bosniacul a fost transferat de Barca de la Juventus Torino în 2020 pentru aproximativ 60 de milioane de euro. După un an în Catalonia, a fost împrumutat la clubul turc Beşiktaş sezonul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele