Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Costel Gâlcă, despre revenirea în fotbalul românesc. ”Îmi doresc să antrenez, dar vreau să merg la o echipă care are ambiţia de a creşte”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20866946/1/galca.jpg

Costel Gâlcă (50 de ani) a dezvăluit că este dispus să revină în fotbalul românesc. El este ultimul tehnician care a reuşit să aducă titlul la FCSB.

El spune că ar dori să preia o echipă care să îi asigure continuitate şi a negat zvonurile care îl dădeau în locul lui Andre Prepeliţă la FC Argeş. Gâlcă a fost demis de pe banca saudiţilor de la Al-Hazem în luna februarie a acestui an şi poate semna fără probleme cu alt club.

 ”Aş fi dispus să vin în prima ligă din România. Îmi doresc să antrenez, dar vreau să merg la o echipă care are ambiţia de a creşte, de a câştiga titlul.

Este important acest aspect. Am mai avut discuţii, nu din România, dar n-am ajuns la un acord. FC Argeş este cam delicat pentru mine.

Am o relaţie bună cu Andrei şi nu m-aş duce acolo. Oamenii sunt cam exigenţi, în general, în România.

A avut un sezon foarte bun, cunoaşte clubul, e piteştean şi cred că trebuie păstrat în continuare. A făcut ceva pentru FC Argeş şi cred că poate duce echipa în play-off, din nou.

Eu aş prefera să am continuitate şi siguranţa de a progresa, precum şi cea materială, bineînţeles, pentru că este foarte importantă. Altfel, n-aş putea aduce jucători pentru a forma o echipă competitivă.

Nu mă gândesc la echipa naţională, este complicat. Indiferent cine vine, are nevoie de timp îndelungat”,
a explicat Gâlcă, pentru PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele