Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Costel Gâlcă, ofertă din SuperLiga României! Propunere cu salariu de 20.000 de euro pe lună de la FC Argeş

FC Argeș Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21043180/1/dsc6351.jpg

Costel Gâlcă a fost la un pas să revină în SuperLiga României! Antrenorul care a adus ultimul titlu în vitrina FCSB-ului a fost foarte aproape să semneze cu FC Argeş, dar mutarea a picat din mai multe motive, în primul rând din cauza condiţiilor pe care le poate asigura clubul piteştean.

Astfel, conform ProSport, chiar după eşecul ultim al celor de la FC Argeş, cu Universitatea Craiova, a existat o discuţie între oamenii din conducerea clubului şi Costel Gâlcă, ceea ce înseamnă că scaunul lui Marius Croitoru e în mod evident în pericol.

I s-a oferit un salariu foarte mare lui Gâlcă, de aproximativ 20.000 de euro pe lună, dar mutarea nu s-a făcut din motivele amintite, mai multe informaţii fiind furnizate de Viorel Tudose, finanţatorul clubului:

Costel e un superprofesionist. N-are de ce să fie un secret că am discutat într-adevăr venirea lui la FC Argeş, dar nu i-am putut îndeplini în primul rând pretenţiile legate de infrastructură în sensul că stadionul de la Piteşti se dărâmă, trebuie să ne mutăm la Mioveni.

Acolo intervin chestiuni de terenuri de antrenament, sală de recuperare, distanţe zilnice de parcurs şi alte necesităţi adiacente. Au fost cereri absolut fireşti şi de bun simţ, dar, din păcate, în contextul actual ne-a fost imposibil să găsim rapid soluţiile optime, la nivelul pachetului dorit de Gâlcă”.

Costel Gâlcă, fără contract de un an! 

Costel Gâlcă este ”principalul” care a făcut istorie la FCSB, unde a luat campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii României în acelaşi sezon.

Liber de contract încă din luna februarie a anului trecut, când şi-a încheiat aventura de câteva luni de pe banca celor de la Al-Hazem, Gâlcă s-a aflat la a treia aventură în Zona Golfului, după ce le-a mai condus pe Al Taawon (2016-2017) şi Al Fayha (mai-noiembrie 2017). Anterior, el le-a mai pregătit pe Vejle BK, Espanyol, România U17 sau Almeria B.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele