Ultima oră
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao

Costel Gâlcă, variantă de antrenor pentru CFR Cluj? Neluţu Varga l-ar fi sunat pe omul care a făcut tripla cu FCSB

CFR Cluj Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20776162/1/dsc6351.jpg

Dan Petrescu pare că nu va mai continua la CFR Cluj, iar Neluţu Varga încearcă să găsească, până la rezilierea acordului cu ”Bursucul”, cea mai bună variantă pentru postul de antrenor. Se pare că noul nume de pe lista omului de afaceri este Costel Gâlcă, ”principal” care a făcut istorie la FCSB, unde a luat campionatul Cupa României şi Cupa Ligii României.

Au existat chiar şi discuţii iniţiale între Gâlcă şi Neluţu Varga, conform ProSport, antrenorul fiind în acest moment liber de contract. Patronul campioanei României s-a gândit şi la Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, dar aceştia au refuzat, se pare, ideea.

Adrian Mutu a fost dorit de Neluţu Varga în cel puţin două perioade la CFR Cluj, în momente în care campioana României nu avea antrenor, dar acum, la o eventuală ofertă, ”Briliantul” ar spune nu din start. Pentru că este antrenorul Rapidului, fostul decar al naţionalei nu vrea să schimbe echipa deocamdată.

Adrian Mutu nu concepe plecarea de la Rapid

Mutu a recunoscut, înaintea confruntării cu CFR Cluj, de sâmbătă, de la ora 21:30, care va fi LIVE pe Prima TV şi pe Prima Sport 1, că are o relaţie apropiată cu omul de afaceri care deţine CFR Cluj, dar că nu se pune problema să ajungă în acest moment acolo.

Începem direct cu campioana en-titre. E un meci extrem de dificil, mai ales că jucătorii vor veni mai supăraţi şi vor dori să câştige. Nu îmi convine eliminarea. Am ţinut cu CFR, ca orice suporter al fotbalului românesc.

Îmi pare rău pentru CFR. Nu este nimic cu CFR Cluj. Sunt antrenor Rapidului şi voi rămâne. 

Se vorbeşte... Se ştie care e relaţia cu Neluţu Varga, dar nu e momentul să facem acest lucru. Sunt antrenorul Rapidului şi vreau să rămân antrenorul Rapidului”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de presă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele