Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Costel Pantilimon ştie dacă Dan Petrescu va antrena vreodată în Premier League: ”A avut discuţii!”

Premier League Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21052280/1/pantilimon1.jpg

Recent, Costel Pantilimon a devenit manager general al echipei Politehnica Timişoara. Fostul portar a fost întrebat dacă Dan Petrescu ar putea antrena în Premier League. 

Fostul internaţional este un bun cunoscător al fotbalului englez, după ce a apărat poarta lui Manchester City şi a fost rezerva cunoscutului Joe Hart. 

Pantilimon susţine că s-ar bucura ca Dan Petrescu să ajungă să antreneze în Premier League, deoarece este un antrenor care a demonstrat peste tot. 

”A avut discuţii!”

”Eu îl văd, şi din câte ştiu, cred că a declarat-o şi dânsul, a avut discuţii. Ştiu şi eu foarte bine. M-aş bucura să-l văd mai repede acolo, e un om care demonstrează cam peste tot pe unde merge. 

A făcut-o şi în fotbalul românesc, a făcut-o şi în străinătate. Cred că, la un moment dat, o să vină uşor, uşor, spre locul unde el şi-a dorit. E clar că Premier League şi fotbalul de acolo te atrage şi cred că poate face faţă liniştit acolo”, a spus Costel Pantilimon pentru Sport.ro.

Costel Pantilimon s-a născut la 1 februarie 1987, la Bacău, unde a început şi fotbalul, la Aerostar, şi unde a debutat şi la seniori. În 2006 s-a transferat la FCU Politehnica Timişoara, adus de Gheorghe Hagi. A făcut parte din echipa care a eliminat pe Şahtior Doneţk din Liga Campionilor.

În 2011 s-a transferat la Manchester City, unul dintre cele mai importante cluburi din fotbalul mondial al ultimilor ani. La ”cetăţeni” a stat până în 2014 şi a cucerit titlul naţional în Premier League (2014), Cupa Ligii Angliei (2014) şi Supercupa Angliei (2012). A evoluat apoi la Sunderland, Watford, La Coruna, Nottingham Forest, Omonia Nicosia (campion naţional în Cipru, în 2020) şi Denizlispor. De la echipa din Turcia s-a retras din activitatea de jucător, în 2021.

A fost internaţional român de juniori, de tineret şi de seniori. Pentru prima reprezentativă a strâns 27 de selecţii între 2008-2017. A făcut parte din lotul „tricolor” la Euro 2016. Portar cu un fizic impunător, a fost unul dintre cei mai buni goalkeeperi ai României postdecembriste.

Pantilimon a fost, în urmă cu doi ani şi jumătate, responsabil de relaţii internaţionale pentru Centrul de copii şi juniori al Politehnicii, iar în urmă cu câteva luni a efectuat un stagiu de practică la grupa U19 a ”alb-violeţilor”, pentru licenţa de antrenor UEFA A şi B. El a absolvit cursurile organizate de federaţia din Ţara Galilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele