Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Costi Mocanu se alătură echipei Prima Sport: "Vă asteptăm pe cel mai mare stadion TV din România”

Noutăți Publicat pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20664779/1/costi-mocanu.jpg

O carieră de succes şi dragoste pentru comentariul sportiv.  Cu 29 de ani de jurnalism sportiv şi sute de competiţii comentate într-o manieră personală, Costi Mocanu este unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti de televiziune. Din aprilie, el se alătură familiei PRIMA şi se întoarce la microfon pentru a comenta meciuri din cele mai importante campionate ale lumii. ”Mă bucur să regăsesc fotbalul, microfonul si audienţa. Bucuria este completată de intrarea într-o echipă de comentatori de mare calitate”, spune Costi Mocanu.

Din 19 aprilie, canalele Look Sport se transformă în Prima Sport, iar echipei i se alătură unul dintre cei mai spectaculoşi comentatori sportivi din România.  LookSport+, LookSport, LookSport2 şi LookSport3 vor deveni Prima Sport 1, 2, 3 şi 4 iar din vară se va lansa si Prima Sport 5. Din vara lui 2022, Prima Sport va difuza Premier League, cel mai important campionat de fotbal din lume. Astfel, Prima Sport va transmite cele mai importante 6 campionate de fotbal conform coeficienţilor UEFA:  Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Ligue 1(Franţa) si Primeira Liga (Portugalia).

Oferta de fotbal Prima Sport este completată de UEFA Champions League, fotbalul autohton din Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, precum si de competiţii importante din alte sporturi precum Formula 1, Moto GP, cupele europene de handbal, baschetul din Liga Naţională, campionatele mondiale si europene de handbal masculin si feminin, turnee de tenis, Cupa Davis sau Fed Cup.  “Prima Sport a adunat cele mai spectaculoase proprietăţi din sport, sunt onorat că voi lua parte la acest spectacol. Vă asteptăm pe cel mai mare stadion TV din România”, adaugă Costi Mocanu. El va putea fi auzit la microfonul Prima Sport din luna aprilie.

Din 19 aprilie telespectatorii se vor delecta cu cele mai puternice competiţii din fotbal, motorsport, baschet, gimnastică sau tenis, iar familia PRIMA se măreşte cu 4 noi canale dedicate 100% sportului!


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele