Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Coupet a plecat de la Lyon, iar francezii susţin că are legătură cu Tătăruşanu! De ce s-a supărat legenda lui OL: "Bineînţeles că sunt trist"

Stranieri Publicat pe 21 mai 2020
mail-share icon Email

Fostul mare portar francez Gregory Coupet, antrenorul goalkeeper-ilor de la Olympique Lyon, echipă la care evoluează Ciprian Tătăruşanu, a semnat un contract pe doi ani cu Dijon, informează presa franceză.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19368273/1/ciprian-tatarusanu-romania.jpg

Coupet este o legendă la Lyon, unde a cucerit şapte titluri, între 2002 şi 2008, astfel că plecarea lui de la clubul la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii a surprins.

Presa din Hexagon a scris că motivul despărţirii ar fi legat de Tătăruşanu. Coupet, apropiat de titularul postului Anthony Lopes, ar fi fost nemulţumit de faptul că oficialii clubului nu l-au consultat când l-au transferat pe internaţionalul român, vara trecută. 

Sosirea lui Tătăruşanu, liber de contract după ce jucase la FC Nantes, a produs nemulţumire la Lyon. Portughezul Anthony Lopes, titularul postului de portar, refuza prelungirea contractului, iar conducerea clubului a dorit să securizeze acest post şi l-a legitimat pe Tătăruşanu. Românul a fost convins să vină la echipă după ce i s-a promis că Lopes va pleca şi el va fi titular. Însă portughezul nu a plecat şi Tătăruşanu a prins rar primul 11. 

Manevra clubului de a aduce un alt "Nr. 1" la echipă nu a fost pe placul lui Coupet, care s-a temut că vor apărea disensiuni între cei doi portari.

Deşi surse din cadrul OL au susţinut că lui Coupet i-a fost propusă prelungirea contractului pe un sezon, fostul internaţional francez a negat acest lucru.

"Bineînţeles că sunt trist că părăsesc OL, dar nu aveam niciun contract şi nicio veste din partea conducerii clubului", a scris el, pe reţelele de socializare.

În vârstă de 47 de ani, Gregory Coupet, 34 de selecţii, a mai jucat în carieră la Saint-Etienne, Atletico Madrid şi PSG. El era antrenorul portarilor la Lyon din 2018.

Potrivit L'Equipe, Coupet ar urma să fie înlocuit la OL de Fabrice Grange, antrenorul portarilor echipei Saint-Etienne.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele