Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

COVID-19 la CFR Cluj! Anunţul lui Cristi Balaj, după victoria ardelenilor cu Chindia Târgovişte

CFR Cluj Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20808451/1/cfr2.jpg

CFR Cluj a fost lovită din nou de COVID-19! Din fericire, nu e vorba de infectări la nivelul lotului de jucători sau la nivelul staffului tehnic, cel testat pozitiv fiind Cristi Balaj, preşedintele clubului din Ardeal. Chiar dacă e pozitiv, conducătorul a declarat, după partida Chindia Târgovişte – CFR Cluj, care a fost LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, că se simte bine.

Cristi Balaj se află în izolare, urmând să revină la treabă în momentul în care trec zilele de carantină. Important este că virusul nu a ajuns şi la alte persoane din cadrul clubului, cel puţin acestea fiind informaţiile până în acest moment.

Eu am Covid şi nu sunt cu ei. Mă simt foarte bine, dar sunt pozitiv”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport.

Chindia Târgovişte - CFR Cluj, 0-2

 CFR Cluj a învins duminică formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii. Clujenii au încheiat partida în nouă jucători, iar Dan Petrescu a fost şi el eliminat

În meciul de la Ploieşti, clujenii au deschis scorul în minutul 27, la un corner al lui Petrila, recentrare cu capul Hoban şi Muhar a înscris.

În minutul 45, Yeboah a mărit avantajul oaspeţilor dintr-o foarfecă.

În repriza a doua, clujenii au avut trei eliminaţi – doi jucători şi antrenorul Dan Petrescu. În minutul 66, Yeboah a alunecat şi l-a lovit pe Ioniţă, târgoviştenii au cerut eliminare. Arbitrul Iulian Călin i-a acordat cartonaşul roşu lui Yeboah, iar Dan Petrescu a protestat şi a fost şi el eliminat. Yeboah a fost aproape de un conflict cu un oficial al arenei din Ploieşti, dar, în cele din urmă, a părăsit terenul. În minutul 80 a fost eliminat şi Debeljuh, pentru o lovitura de cot aplicată lui Celea, decizie contestată de clujeni.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele