Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

CR7 pariază pe Khabib în meciul anului din UFC! "E fratele meu!"

UFC Publicat pe 21 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19521123/1/cr7-khabib.jpg

 

Infectat cu coronavirus, CR7 e în izolare şi aşteaptă cel mai tare eveniment al anului din UFC - Meciul Khabib Nurmagomedov - Justin Gaethje, ce va fi transmis în direct de Look Sport 3 Motors & Fights, sâmbătă, de la 21:00.

Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu fanii săi de pe Instagram, Ronaldo a fost întrebat cine se va impune în lupta de sâmbătă seară, iar CR7 nu a ezitat.

"Normal, normal că Khabib va câştiga! Fratele meu! Inshallah. Siuuuuu", a scris Ronaldo.

Khabib şi CR7 sunt buni prieteni după ce s-au întâlnt iniţial la începutul lui 2018, când Ronaldo juca pentru Real Madrid. Atunci, starul portughez i-a oferit cadou luptătorului un tricou al "galacticilor", personalizat cu numele lui Khabib şi numărul 7.

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.  

Gala UFC 254 va fi LIVE pe Look Sport 3, sâmbătă, 24 octombrie, de la 21:00. Transmitem toate meciurile din main card şi main event-ul Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje!

Ne apropiem cu paşi mari de cea mai aşteptată gală UFC a anului 2020, una ce va marca revenirea în ring a campionului de la categoria pană, Khabib Nurmagomedov, într-un duel epic pentru unificarea centurilor cu campionul interim Justin Gaethje.

Marele eveniment va avea loc în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi şi va fi transmis în direct de Look Sport 3, sâmbătă, 24 octombrie, de la 21:00.

Khabib (31 de ani) e neînvins în circuitul UFC şi speră să-şi ducă mai departe recordul perfect, într-un meci de totul sau nimic cu Justin Gaethje (31 de ani).

Main Card UFC 254, LIVE pe Look Sport 3

  • Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje, 
  • Robert Whittaker vs. Jared Cannonier
  • Alexander Volkov vs. Walt Harris
  • Jacob Malhoun vs. Phil Hawes
  • Cynthia Calvillo vs. Lauren Murphy
  • Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba
https://i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19500500/4/khabib-gajethe-ufc-look-sport.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele