Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Craiova e gata de derby-ul cu FCSB! Screciu revine, Baiaram şi Constantin au trecut peste problemele fizice

CS Universitatea Craiova Publicat pe 3 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20693704/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-3.jpg


Laurenţiu Reghecampf poate ataca meciul cu FCSB (duminică, 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro) cu efectivul aproape complet. Vladimir Screciu (22 de ani) şi Ştefan Baiaram (19 ani) au trecut peste probleme fizice şi se vor afla în echipa de start, în timp ce veteranul Marius Constantin are şi el şanse mari să se afle în lot.
 
Screciu, fotbalist căruia Reghe i-a acordat multă încredere în acest sezon, a acuzat probleme încă dinaintea meciului cu FC Voluntari (1-0), partidă în care a fost menajat din cauza unei entezite a unuia dintre ligamente. Perioada de pauză i-a prins bine fostului fotbalist de la Gent, care s-a refăcut complet şi, conform gsp.ro, va putea fi folosit din primul minut al derby-ului din Bănie.
 
Ştefan Baiaram, care a terminat accidentat meciul cu FC Voluntari după o talpă pusă de Gabi Tamaş, a trecut şi el peste problema la piciorul drept şi, la fel ca Screciu, va fi în echipa de start.
 
În cazul lui Marius Constantin apare singurul semn de întrebare. Stoperul are o problemă la gambă, dar procesul de recuperare merge bine şi fostul rapidist e văzut cu şanse mari să facă parte din lotul pentru meciul cu FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri