Ultima oră
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League
Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul” Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”
VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat
”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste ”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste
Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene” Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene”
VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională

”Cred că a fost cea mai frumoasă victorie de când suntem în prima ligă”. Patronul lui Sepsi, în culmea fericirii după succesul cu Dinamo

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19563824/1/dio.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Laszlo Dioszegi, finanţatorul de la Sepsi a declarat imediat după meci că echipa sa a jucat senzaţionat, în faţa unei echipe care o să arate mult mai bine în curând. Dinamo este pe locul 14 în Casa Liga 1, cu doar 5 puncte marcate, cu un start de sezon mai slab decât sezonul trecut.

Sentimentul este de vis. Aşa spunem noi, secuii, că ursul nu doarme. Nici în octombrie şi, sperăm noi, nici în ianuarie. Ursul este un animal periculos şi astăzi şi-a arătat colţii. Am jucat foarte bine, vreau să felicit echipa. A jucat extraordinar de bine. Dinamo are jucători de valoare, dar încă nu are echipă. Sunt 100% că peste o lună, o lună şi jumătate, altfel o să arate Dinamo. Dar eu cred că noi am fost astăzi senzaţionali. Am avut cel puţin 5-6 ocazii clare de gol. Cred că meritam victoria cu prisosinţă”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Telekom Sport.

Patronul covăsnenilor a vorbit şi despre salariile din prima ligă. Acesta consideră că suma de 8.000 de euro pe lună ar fi una normală, nimeni de la Sepsi neavând peste 10.000 de euro.

„La noi, salariile sunt sub 10.000. Eu consider că un salariu de 8.000 e un salariu normal în România, în prima ligă. Cred că a fost cea mai frumoasă victorie de când suntem în prima ligă”, a mai spus Laszlo  Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele