Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Cred că vom pleca de la Inter!". Agentul lui Ionuţ Radu, anunţ important despre viitorul portarului

Stranieri Publicat pe 17 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20677193/1/a3.jpg


Ionuţ Radu (24 de ani) se apropie de momentul în care se va despărţi de Internazionale Milano.
 
Fostul goalkeeper al naţionalei de tineret are şanse mari să plece de la Milano în această vară, agentul său dezvăluind că îi caută echioă ori în Serie A, ori în străinătate:
 
”Ne uităm în jur, în Italia şi în străinătate. Trebuie să joace şi să-şi demonstreze valoarea. Cred că vom pleca de la Inter!”, a declarat Crescenzo Cereze, agentul lui Radu, citat de tuttomercatoweb.com.

Radu, aproape de Torino!

Pe lista lui Juric la Torino se află Alessio Cragno, portar pe care Cagliari îl evaluează la zece milioane de euro şi de care Torino s-ar putea atinge doar în eventualitatea în care sarzii pică în Serie B. Al doilea nume e cel al albanezului Thomas Strakosha, titular la Lazio, dar al cărui contract cu romanii expiră în iunie. Cum şansele ca Strakosha să prelungească sunt mari, şi această opţiune e puţin probabilă.
 
În cazul lui Ionuţ Radu, situaţia e ceva mai clară. Inter îl vrea neapărat pe fundaşul brazilian Gleison Bremer, dar Toro cere o sumă considerabilă în schimbul sud-americanului, profitând de interesul major al clubului din Milano. Astfel, conform tuttomercatoweb.com, conducătorii torinezilor speră să-l includă în afacere şi pe Ionuţ Radu, un portar care, la 25 de ani, are de partea sa tinereţea şi un start de carieră bun în Serie A. Avantajul unei mutări la Torino? Radu ar avea şanse considerabile să se impună la o echipă decentă din Serie A, ar scăpa de statutul de rezervă la Inter şi ar putea face, în sfârşit, pasul spre locul de titular în naţionala României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele